PÁLYÁZAT

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Fejleszd vállalkozásod velünk pályázat által, mi segítünk a teljes folyamatban!

Ahol már találkozhattál velünk:

Munkatárs képzés pályázati pénzből? Tudd meg, céged alkalmas-e rá! Minden ügyintézést vállalunk.

Első sorban jelentkezz a lenti űrlapon, majd megvizsgáljuk, hogy vállalkozásod megfelel-e a pályázat alapfeltételeinek!

Hogyan működik a pályázat pontosan?

Egy 30 perces Zoom-os beszélgetés során pontosan bemutatjuk, hogyan nyújtjuk be és nyerjük meg számodra a pályázatot. Megmutatjuk, mire tudod ezt az összeget felhasználni és milyen cégeknek ajánlott pályázni. Hogyan kapod meg a pályázati összegeket és milyen támogatást kapsz pontosan? Megmutatjuk! A lényeg, hogy számodra a befektett idő az kevés, hiszen mi mindent elvégzünk helyetted.

Milyen cégfejlesztést kaphatsz a pályázat keretein belül? Mi a pontos képzési terv?

2x8 órás munkatárs vagy vezető képzésre tudsz pályázni velünk. Ez azt jelenti, hogy két teljes napon keresztül a teljes munkatársi csapatodat, akár 100%-os pályázati pénzből tudjuk képezni. A pályázat a következő képpen működik: a munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása, a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatás. De ezt pontosan bemutatjuk, hogy mit is takar.

Hogyan nyújtjuk be a pályázatot? Mennyire bonyolult ez?

Amikor a pályázat működése és a szolgáltatásunk is teljesen tiszta számodra, akkor benyújtjuk a te saját pályázatodat, egy pályázatíró segítségével. Így neked a lehető legkönnyebb dolgod lesz, szinte semennyi belefektetett idő nem kell.

Hogyan kötünk szerződést és hogyan működik a kifizetés?

A te vállalkozásod a DMA ponthu Kft.-vel fog szerződést kötni. A szerződésünk kifejezetten a megnyert pályázatodra kötjük. Amennyiben nem nyersz, nem lesz kötelezettséged. A kifizetés pedig megint csak úgy működik, hogy amennyiben a vállalkozásod megkapja a pályázati összegeket, csak akkor keletkezik fizetési kötelezettséged felénk. Nem kell előre fizetned!

Meddig tudod benyújtani a pályázatot?

2024. június 30. ennek a pályázatnak a beadási határideje, viszont ehhez legalább 2 héttel a határidő előtt be kell adnod a pályázatot. Azt ajánljuk, minél hamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz lent a 2 hetes ellenőrzési idő miatt. Ne csússz ki az időből!

Már van saját pályázatíród?

Szuper! Ebben az esetben csak szólnod kell neki, hogy a következő - vállalkozásfejlesztési - pályázatnál a DMA ponthu Kft.-t jelölje be!

Dienes Martin, DMA ponthu Kft. , Tulajdonos

FERENCZI LILI

JUNIOR CÉGFEJLESZTÉSI MENTOR
+36 70 707 7002

Töltsd ki az űrlapot, mi 24 órán belül keresünk, hogy milyen lehetőségeid vannak!

Jelentkezés és minősítés
Present your content in an attractive Circle layout item 1. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Telefonos egyeztetés
Present your content in an attractive Circle layout item 2. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Megismered a pályázat részleteit
Present your content in an attractive Circle layout item 3. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Megismered a képzés részleteit
Present your content in an attractive Circle layout item 6. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Beadjuk és megnyerjük a pályázatot
Present your content in an attractive Circle layout item 5. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Elkezdjük a szolgáltatást
Present your content in an attractive Circle layout item 4. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi 24 órán belül megkeresünk a pályázati lehetőségeiddel kapcsolatban.

Pályázni akarok gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.