SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

A Vállalati Térképen szereplő módszerek olyan cégfejlesztési eszközök, melyek minden cégben megtalálhatóak, és minden vezető számára könnyen elsajátíthatóak.

MI IS AZ A VÁLLALATI TÉRKÉP?

Olyan cégfejlesztési eszközöket mutat be, amelyeket ha bevezetsz a cégedbe, valóban lesz változás.

HOGYAN IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET?

IGÉNYLÉS

Ennek az oldalnak az alján kitöltöd a formot, amivel díjmentesen igényled a Vállalati Térképet.

KÉZBESÍTÉS

Elküldjük számodra e-mailben, illetve igény esetén (plusz díj nélkül) kipostázzuk a Vállalati Térképet.

KONZULTÁCIÓ

A Vállalati Térképen levő eszközök bemutatásához díjmentesen biztosítunk egy Online Konzultációt.

MEGREKEDTÉL EGY SZINTEN A VÁLLALKOZÁSODDAL?

A Térkép még magában nem váltja meg a világot, viszont rengeteg hasznos információt tudsz vele elsajátítani, melynek segítségével lehet stabil céged, több szabadidővel.

Esetleg keresed a lehetőséget a Cégfejlesztésben, de nem tudod hogyan kezdj bele?

A vállalkozások 96%-a zár be az első 10 évében, mert nincsenek meg azok a vezetői eszközök a cégben. Ezekre az eszközökre szüksége lenne a munkatársaknak, vezetőknek, hogy a lehető leghatékonyabban és a legkevesebb időhiánnyal és stresszel tudják elvégezni a feladatokat.

A Vállalati Térkép egy stabil pontot ad a Cégfejlesztés terén és bemutatja azokat a területeket, amik a Te cégedben is megtalálhatóak és elsajátíthatóak.

IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

“A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához.”

- ILLÉS GÁBOR -