BOLYKI BENCE: Egy folyamatfejlesztés első lépései

AGROINFORM MÉDIA KFT.

2024.06.12.

50 perc

A folyamataid fejlesztése annyira bonyolultnak tűnhet, hogy lehet, bele sem kezdtél még, inkább hagyod, hogy a zűrzavar és a rendszertelenség felülkerekedjen a cégen. A rendszerek kiépítése a földműveléshez lehet hasonlatos: nem lesz eredménye már az első héten; ha rendszeresen műveled, akkor a jövőben többet tudsz learatni, és minél többször csinálod, annál tapasztaltabb leszel benne. De most már döntsd el, hogy folyamataidat akarod fejleszteni, vagy földet akarsz művelni!🚜

A legnagyobb magyar nyelvű gazdálkodói közösséget számláló internetes portál alapítójával beszélgettünk, aki csapatával folyamatokat és rendszereket dolgozott ki az értékesítésre, szolgáltatásra és kintlévőség kezelésére. Vendégünk: Bolyki Bence, az Agroinform Média Kft. alapítója. A kedvemért most gondolj arra az egy folyamatra a cégben, ami szúrja a csőröd, nem tudod rá a megoldást, és nem hagy nyugodni. Jobb érzés lenne vezetőként, ha tudnád, hogyan kezeld ezt a nehézséget? Bencével pont erről beszélgettünk a podcast adásunkban: Egy folyamatfejlesztés első lépései.

SZERETNÉD FEJLESZTENI FOLYAMATAID?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

Felosztja a céget több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Értékesítés; Pénzügy; Termelés; Minőségbiztosítás vagy a Marketing és ezekhez 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.