HAJÓS ISTVÁN: Miért lesz a robotika a jövő rendszere?

BASTION GROUP

2024.06.26.

56 perc

Ne gondold, hogy ez csak egy sima podcast adás! Egy DeLorean DMC-12-t mutatunk be neked - hoppá, a “Vissza a jövőbe” filmből egy utalás. Időutazó verdánkkal betekintést adunk a jövőbe! Néha túlzottan optimista vágyakozással várjuk az alakulását; elméleteket gyártunk az agyunkban, hogy mi lesz majd, amikor az bekövetkezik; talán félünk tőle és a komfortzónán kívüli eseménynek tartjuk az egészet. De egy valami biztos: a jövő hamarosan elérkezik.

Hajós Istvánnal beszélgettünk, aki többszörösen díjazott üzletember, robotika és biztonsági szakértő és a Bastion Group, valamint az Egy Lépéssel Több Alapítvány alapítója. Témánk az a rejtélyes esemény, amit mindenki áhítattal vár: a jövő rendszerei! Most szállj be az időgépbe és irány a kiszámíthatatlan jövő! Amire a választ keressük: hagyjuk, hogy a robotok elvegyék a munkát előlünk, VAGY alakítsuk az életünket úgy, hogy a robotika által még jobb céget építhessünk? Istvánnal pont erről beszélgettünk a podcast adásunkban: Miért lesz a robotika a jövő rendszere? 🤖

SZERETNÉD, HOGY TIÉD LEGYEN A JÖVŐ RENDSZERE?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

Felosztja a céget több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Értékesítés; Pénzügy; Termelés; Minőségbiztosítás vagy a Marketing és ezekhez 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.