ELŐFIZETŐINK

Akikkel már dolgoztunk együtt.

Ahol már találkozhattál velünk:

Már nagyon régóta tanulok itt. Nagyon sok mindenben segítettek, még ha néha nem is úgy alakultak a dolgok, mint szerettem volna, de együtt ezeket is meg tudtuk oldani, ami szintén nagy segítség volt nekem. Vivi Mentorunkkal 2-3 hónapja dolgozunk együtt a mentorálások során, amin átdolgoztuk teljesen a szervezeti struktúránkat, és most kezdtük el a Folyamatleírásokat elkészíteni, amivel nagyon jól haladunk. Érzem, hogy kezd lemenni rólam a stressz, és jobban kezelem a dolgokat. Sokkal kiegyensúlyozottabb az életem, mióta a DMA-nál tanulok.

Garzó Galatea

Vegi Pont Kft.

Raklapgyártással foglalkozunk, így nekem a legtöbb kollégám fizikai alkalmazott. 18 kolléga gyártja nálunk a raklapokat, és én szeretném őket is fejleszteni. Szeretném, ha egy rendes, összetartó, minden helyzetben egymásra számítható és számító csapat legyen. Úgy gondolom, hogy ha én fejlődöm, akkor nekik is kell, és így egymást tudjuk húzni. Fő célom, hogy őket is húzzam magammal.

Sebestyén Gábor

Sebestyén Wood Kft.

Kerestem azt, hogy én hol tudok változni, fejlődni. 3 nyelven beszélek, plusz a 4. nyelvből van egy nyelvvizsgám, de mostanában az új generációval nem találom a hangot. Nem találom azt a fajta kommunikációt, ahol az anyanyelvünkön beszélünk, de meg is értjük egymást. Ezért kerestem ilyesfajta képzést. Ahhoz, hogy azt a nívóságot megtartsuk, amit képviselünk a szakmában, folyamatosan fejlődni kell, és új emberekkel kell együtt dolgoznunk, akikkel egy nyelvet kell beszélnünk. Most itt nálatok Cintivel elkezdtem egy új nyelvet megtanulni, ahol lehet még a nyelvtan nem megy olyan jól, de már sok szót ismerek, ami egy út ahhoz, hogy egy nyelvet megtanuljunk.

Mihályi László

Mihályi Patisserie

A legfontosabb volt, hogy a 6 telepvezetőnket képezzük, akik az ország különböző pontjain helyezkednek el. Itt találtuk meg azt a képzési rendszert, ahol a Mentorok segítségével képezni tudjuk őket. Cintia segít nekünk abban, hogy ők tényleg fejlődjenek, és ne az legyen, hogy megnéztek egy videót és kész, elvesznek, hanem van mellettük egy Mentor, aki segít mindenben.

Káplár András

Káplár Fatelep Kft.

Nagyon bízunk benne, hogy a DMA segítségével ezeket a Cégfejlesztési Mappákat megtöltjük Folyamatleírásokkal és Elvekkel, és hogy az eddigi feladataim sokkal egyszerűbbek, átláthatóbbak lesznek. Olyan célokat fogunk közösen elérni, amik az én munkámat mindenféleképpen meg fogják könnyíteni.

Leskó Sándor

For You-3 Kft.

Nem mindig sikerül úgy haladnom, ahogy szeretnék, de Cinti mindig támogat, ezáltal visszanyerjük a lendületet. Ezt mondjuk Attila nagyon szeretheti, mert így jól elhúzódhat az együttműködésünk, és sokáig leszek előfizető. Egyébként így kívánok az egyik kedvenc ügyfelévé válni.

Kató Endre

Katófer Kft.

Mindig hatalmas megtiszteltetés, amikor ilyen vállalkozókkal találkozhatunk, mint Ti, és még tanulhatunk is tőletek. Amit itt látunk vállalkozói kultúrát, azt szeretnénk elérni a mi ügyfeleink körében. Most a fejlődésnek egy olyan új útjára léptünk pár hónapja, ami egy hatalmas érték nekünk is, és már látjuk a csapatunkon is a hatalmas fejlődést.

Farkas Bálint

Follow Marketing Kft.

Közel 2 éve fejlesztem a cégeimet nálatok, és ez idő alatt nagyon-nagyon sokra haladtam veletek. Rengeteget tanultam és fejlődtem, és rengeteg stresszt leküzdöttem azáltal, hogy szervezettséget vittem a mindennapokba. Valamint köszönöm Vivinek is a segítséget, rengeteg pozitív dolgot kapok tőle, és nagyon ügyesen haladunk vele a mentorálás során.

Bálint Tamás

Banu-Szer Kft.

A Pet-Ro Nyílászáró Kft. ügyvezetője vagyok. Azért vagyunk itt a társammal, mert oda jutottunk, hogy megesz minket a hírnevünk. Olyan minőségben próbáltuk mindig a kivitelezéseket megoldani, hogy mindenki meg legyen elégedve. Most segítséget kellett kérnünk, hogy helyesen kezeljük ezt a fajta növekedésünket.

Petrovics János

Pet-Ro Nyílászáró Kft.

Három éve már találkoztam a DMA-val, de akkor még nem éreztem úgy, hogy szükséges lenne a segítségük, mert én még ezt jól csinálom. Sajnos az idő őket igazolta, viszont azt gondolom, hogy jó helyre kerültem. Már ez az egy hónap is azt bizonyítja, hogy jó döntés volt csatlakoznom.

Kunder Péter

Szer-Szoft Kft.

Próbálom céltudatosan élni az életemet, nyilván céltudatosan vezetni a cégemet, hogy hatékonyabb legyen, több jó célt el tudjak érni, és a Mentorálással megvan hozzá az eszköz is. Köszönöm Cintinek is segítséget!

Oszkó Csaba

Palanca Kft.

Igazából azt szeretném nekik megköszönni, hogy kitartottak mellettem, hogy átsegítettek nehezebb időszakokon a cégfejlesztéssel kapcsolatban, és hogy segítettek több nézőpontból megvizsgálni a céget, hogy hol vannak azok a gyenge pontok, amiken javítanunk kell. Az út elején járunk, de úgy gondolom, hogy ez egyre gyorsuló folyamat lesz, és egyre erősebb a meggyőződés bennem, hogy ezen az úton végig kell menni, és hogy a csapatomat is végig kell rajta vinnem.

Kasuba János

Metope 2000 Kft.

Élelmiszergyártással foglalkozunk, a Liza Snackeket gyártjuk Debrecenben. Családi vállalkozásként több mint 35 éve dolgozunk. Édesapám kezdte a vállalkozást, én pedig második generációként viszem tovább a céget.

Badacsonyi Zsolt

Liza Snack Kft.

Azt az üzenetet adnám át az újonnan hozzátok érkezőknek, hogy nagyon jó a tudás, amit itt kapunk, nagyon jó ide járni vagy online hallgatni titeket, de semmit nem ér az itt megtanult rendszer, ha nem gyakoroljuk és nem használjuk azt.

Mag Éva

Simagon s.r.o

Vállalkozásom több mint 21 éve működik, előtte a másik oldalon 10 évet dolgoztam, ahol megtanultam, hogy mi kell a vevőknek, de a cégvezetést csak most kezdem el tanulni itt a DMA-nak köszönhetően. Eddig abból táplálkoztam, hogy tudtam, hogy mi kell a vevőnek, és ezeket az irányvonalakat mutattam a kollégáknak is. Most ezen is elkezdődött a változás.

Gellák Zoltán

Bőség Trade Kft.

Köszönjük, hogy itt lehetünk. Mi is azt vesszük észre, hogy van egy pár dolog, amit megpróbálunk annak megfelelően csinálni, ahogyan halljuk, így szervezettebbek leszünk, és majd eljutunk abba a végső állapotba, ahol mindennek meglesz a felelőse, és egy nagyobb értéket hozunk létre. Ez lenne a végcél nálunk. Cinti segítségével pedig feltöltjük ezeket a Cégfejlesztési Mappákat anyagokkal.

Lévai László és Bálint Róbert

Fém-Vill-Ép-Tech Kft.

Folyamatosan kerestük a fejlődési lehetőséget, és így jutottunk el a DMA-hoz. Már a Cégfejlesztési Magazinból is rengeteg dolgot tudtunk hasznosítani a munkánkban, ami után jelentkeztünk hozzátok a Vállalati Térképre. Ami leginkább megfogott minket, az a szervezeti struktúra felépítése, és hogy arra felépítsük a céget, és ennek a megvalósítása lenne a cél.

Hajdú József

Bionika Medline Kft.

Tavaly már találkozhattatok velünk Cégvezetői Akadémián, akkor előadóként, most pedig résztvevőként vagyunk itt. Nagy élmény és öröm számunkra, hogy köztetek lehetünk, mert tényleg inspiráló, hogy itt mindenki szeretne fejlődni. Nekünk is küldetésünk az, amit most a tervezés során megfogalmaztunk, hogy egy olyan vállalkozói kultúrát teremtsünk Magyarországon, ami sokkal jobb, mint amivel találkozunk nap mint nap, és ezért Ti is és Mi is teszünk együtt itt a DMA-val. Köszönjük, hogy így együtt tudjuk végrehajtani!

Baranyai Örs

Follow Marketing Kft.

Farkas László vagyok, a Senzortech Kft.-től. Országosan dolgozunk kapu- és biztonságtechnikával, valamint klímatechnikával. Sokszor volt olyan helyzet, hogy elég mélyen voltam a cégen belül, de hála nektek, mindig is sikerült talpra állni. Most is vannak nehézségek, de megpróbálunk ezeken túllépni, és csak előre menni.

Farkas László

Senzortech Kft.

Elérkezett az a stádium, hogy nem volt időm. Ideje azzal foglalkozni, hogy hogyan tudunk úgy fejlődni, hogy a munkáknak a minősége is megmaradhasson, nekem is legyen időm és a csapat is jó irányba fejlődjön.

Laszli Adrienn

Studio LA Kft.

Márkus Zsuzsa vagyok, a Lanberg Holding Zrt-től. Saját beruházású ingatlanokkal foglalkozunk, illetve ezt a területet szeretnénk bővíteni, hogy nagyobb projekteket is el tudjunk vállalni generálkivitelezésben, és ennek a felépítését kezdtük el most a DMA-val.

Márkus Zsuzsa

Lanberg Holding Zrt.

Az új kolléganőnket megkértem, hogy a kezdetektől fogva jöjjön velem a képzésekre, hogy az elejétől kezdve benne legyen a fejlődésben. Elmondhatjuk, hogy nagyon lelkesek vagyunk, és izgalmakkal vágunk bele az közös munkába.

Baski Zoltán

Tisza Papírgyár Kft.

Vivien mindig ellát engem lendülettel. Lehet, van, amikor elfogy, de a mentorálás során ő újra feltölt, és újult erővel vágok bele a munkába. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy az elismerést a munkatársamtól is visszakapom. Volt, hogy szabadnapján bejött, és gratulált, mert egy jó napot csináltam az üzletben. Ez rendkívül jó érzés, és ilyen munkatársakkal akarok dolgozni.

Hajdu Sándor

Dzsungárium

Már nagyon vártam, hogy én is megkapjam a Cégfejlesztési Mappákat. Mert enélkül csak a virtuális térben vannak adatok, de ha nem tudom kitenni a cégben, akkor nem tudom értelmezni. Mindenkinek azt javaslom, hogy legyen egy ilyen mappacsomagja.

Illés Gábor

Ecorps Kft.

KEZDJÜNK BELE A CÉGFEJLESZTÉSBE

A következő lépésed, hogy kitöltöd a lenti űrlapot és kiválasztod, hogy melyik előfizetési csomagunkon szeretnél elindulni. Én felveszem veled a kapcsolatot és elindulunk a nulladik lépéssel; küldök egy szerződéstervezetet és elkezdjük felmérni a válallkozásodat; kiválasztjuk a számodra legjobban megfelelő Mentort és már kezdődhet is a cégfejlesztés!

ALAP

Előfizetési csomag
210.000 Ft +ÁFA/hó
 • Alapok
 • Média csomag
 • Csatlakozás a közösséghez
 • Támogatás 72 órán belül
 • Hozzáférés több mint 200 db rögzített képzéshez
 •  
 • Cégfejlesztés
 • Mentorálás | 2 óra
 • Online Cégvezetői Akadémia
 • Webinár
 • Connect | 1 főre
 •  
 • Induló pack
 • Irányelv mappa | 1 db

STANDARD

Előfizetési csomag
280.000 Ft +ÁFA/hó
 • Alapok
 • Média csomag
 • Csatlakozás a közösséghez
 • Támogatás 48 órán belül
 • Hozzáférés több mint 200 db rögzített képzéshez
 •  
 • Cégfejlesztés
 • Mentorálás | 3 óra
 • Cégvezetői Akadémia | 1 főre
 • Online Cégvezetői Akadémia
 • Webinár
 • Connect | 1 főre
 •  
 • Havi adatelemzés
 • Bevétel statisztika vezetése
 •  
 • Induló pack
 • Minden cégfejlesztési mappa | 1+1 db
NÉPSZERŰ

PRÉMIUM

Előfizetési csomag
350.000 Ft +ÁFA/hó
 • Alapok
 • Média csomag
 • Csatlakozás a közösséghez
 • Támogatás 24 órán belül
 • Hozzáférés több mint 200 db rögzített képzéshez
 •  
 • Cégfejlesztés
 • Mentorálás | 3 óra
 • Online vezető/munkatárs képzés | 1 óra
 • Cégvezetői Akadémia | 2 főre
 • Online Cégvezetői Akadémia
 • Webinár
 • Connect | 2 főre
 • Exkluzív képzések
 •  
 • Havi adatelemzés
 • Bevétel statisztika vezetése
 • Cash-Bills grafikon vezetése
 •  
 • Induló pack
 • Minden cégfejlesztési mappa | 1+1 dbKezdődhet a cégfejlesztés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.