DIENES ATTILA

TULAJDONOS

Hát mondjuk úgy, hogy "nem ma kezdtem el vállalkozni" - de talán nem is tegnap - méghozzá kereskedőként.

Cégeket futtattam fel, majd adtam el. Ekkor kezdett el érdekelni a cégfejlesztés. Elkezdtem megtanulni, hogy egy szervezet miből áll, hogyan működik és miként lehet azt teljesen ideálissá tenni, hogy nekem és a vezetőimnek ne kelljen halálra dolgoznunk magunkat.

Tanultam Angliában, Amerikában és még sorolhatnám. Miután megtanultam minden kis apró részletét egy vállalkozás sikeres működésének, akkor döntöttem úgy, hogy konzultáns leszek. Magyarul cégekkel fogok együttműködni, közösen dolgozni, hogy az a cég a lehető legmagasabb szintet tudja elérni a vezetésében és szolgáltatásában. Bevallom őszintén, imádom ezt csinálni!

Ennek már 16 éve, és azóta több mint 15.000 cégvezető szavazott nekünk bizalmat és képződött nálunk. Mára pedig oda jutottunk, hogy ha Magyarországon valaki gyakorlati cégfejlesztést szeretne a vállalatában, akkor mindenféleképpen hozzánk jön. Erre büszke is vagyok!

SZUPERKÉPESSÉGEM:
Bármennyi benzint el tudok égetni a Mustangommal.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: [email protected]

Telefonszám: 06 20 333 3363

 

Persze, én indítottam el ezt a céget, viszont mindent a munkatársaimnak köszönhetek, szóval ismerd meg Őket is a továbbiakban:

HAVRAN CINTIA

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Bár alapból a vendéglátás felé indult az utam, ezt 2020 végére meg kellett változtatnom, de nem bántam meg. Mindig is érdekeltek az emberek, szeretek segíteni és úgy érzem, nagyon empatikus vagyok mindenkivel szemben. Az Irányelvek és a Kalapleírások a szakterületem, amikben folyamatosan segítek az ügyfeleink számára. Illetve a DMA-n belül Én írom a kalapleírásokat és az irányelveket, illetve a statisztikai menedzsmentért is én vagyok a felelős. Ha szeretnél belekezdeni a cégfejlesztésbe, akkor bármiben segítségedre állok. 

 

SZUPERKÉPESSÉGEM:
úgy irányítom az embereket, hogy ők nem is tudnak róla.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06 20 488 8307

DIENES MARTIN

TULAJDONOS, KÖZÖNSÉGKAPCSOLATOK

16 évesen könyvet írtam a fiataloknak, mely már az első évében bestseller lett Magyarországon. Ezenfelül már háromszor futottam körbe az országot azért, hogy a fiataloknak egy drogmentes jövőjük legyen, és több mint 20.000 fiatalnak segítettem személyesen.

Most 20 éves vagyok. A cég ismertté tételén, innovációin és brandjén dolgozom. Mondhatjuk úgy, hogy összetartom a céget, amíg a többiek dolgoznak. 🙂

Az Én területem a CégTeszt is, ahol teljesen felmérjük a céged, hogy hol tudnád még stabilabbá tenni.

 

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Bármilyen autót egyből felismerek. CT-t készítek cégekben, mégse vagyok orvos.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06 70 421 8100

SZEKERES VIVIEN

TERMELÉSI ÉS SZERVEZÉSI MENTOR

Már több mint 1 éve csatlakoztam a DMA csapatához, alapvetően közgazdaságtant tanultam turizmus szakon, viszont a szállodaipar “fellendülése” most annyira nem volt ideális, hogy abban helyezkedjek el. 🙂

 

​Minden jelentkezést Én dolgozok fel, minden esemény lebonyolítását én végzem el, illetve, ha szeretnél belekezdeni a cégfejlesztésbe, akkor biztosan fogunk találkozni, mert bármilyen témában segítséget tudok nyújtani, és addig fogom a kezed, amíg teljesen önállóan tudod használni a bevezetett cégfejlesztési eszközöket.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

A kedvességemmel akármit el tudok érni az embereknél.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06 31 328 0800

KŐHÁZI KONRÁD

ONLINE MARKETING ÉS MUNKATÁRS MEGTALÁLÁS MENTOR

Mindent megtanultam az elmúlt 2 év alatt a DMA-nál a munkatársak felvételéről és az online marketing minden fortélyáról. Ebben segítek az összes cégnek, mellyel együttműködünk.

​Fiatal vagyok, viszont hatalmas célokat tűztem ki magam elé az életemben, és ezeket meg is fogom valósítani! Ha esetleg szeretnél megajándékozni, akkor a kedvenc márkám a Mercedes! 🙂

​Egyébként imádok az online térben kóborolni. Szeretek új dolgokat felfedezni és azokat adaptálni a cégünkre, ezért is felelek Én az online marketingért, ami bizony igen jól működik.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Az egyszerű feladatokból akármikor bonyolultat csinálok.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06 70 671 9382

BERI RÉKA

ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS KÖZÖNSÉGKAPCSOLATI MENTOR

Mindig is az értékesítés, kommunikáció és az emberek körül forgott az életem, így egy olyan munkát szerettem volna, ahol az ebben szerzett tapasztalatom és tudásom tudom kamatoztatni.

 

Bár 2020 végén, amikor csatlakoztam a DMA-hoz, alapvetően marketinggel kezdtem el foglalkozni, rá kellett jönnünk, hogy az értékesítés lesz az Én tökéletes helyem. Most az újonnan jelentkező cégvezetőkkel én veszem fel a kapcsolatot és Én foglalkozom velük, küldök nekik esettanulmányokat, tapasztalatokat, üzleti cikkeket, illetve elindítom őket a nagyobb stabilitás felé.

 

SZUPERKÉPESSÉGEM:
túl kedves vagyok az emberekhez.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06 70 647 5618

DIENES EMMA

KÁVÉFELELŐS

Szeretnél egy finom kávét inni nálunk? Akkor Én várlak hatalmas nagy szeretettel!

Egyébként, amit tudnod kell rólam, hogy a kavékészítésnél már csak a lovakat szeretem jobban!

Bármit megtennék, hogy végre legyen egy lovardám, ahol egész nap a lovaimmal tudok lenni, és gondozni tudom őket.

Ha véletlenül lenne egy lovardád, akkor szívesen megnézném!

Köszi, hogy elolvastad! <3

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

A Vállalati Térképen szereplő módszerek olyan cégfejlesztési eszközök, melyek minden cégben megtalálhatóak, és minden vezető számára könnyen elsajátíthatóak.

MI IS AZ A VÁLLALATI TÉRKÉP?

Olyan cégfejlesztési eszközöket mutat be, amelyeket ha bevezetsz a cégedbe, valóban lesz változás.

IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

“A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához.”

- ILLÉS GÁBOR -