MILYEN A JÓ VEZETŐ?

CSOPORTOS, PRÉMIUM KÉPZÉS

Outlet Hotel | Polgár

2021.07.28.

9:00 - 17:00

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI EZEN A KÉPZÉSEN?

A jó vezető képzésen Soós Zoltánnal olyan vezetői eszközöket sajátítasz el, amellyel eléred az embereknél, hogy a kiadott utasítások végre legyenek hajtva. megtanulod, hogy egy jó vezető hogyan motiválja a munkatársakat, hogy egy közös cél elérése érdekében dolgozzanak.

SOÓS ZOLTÁNRÓL

Segítek másoknak, hogy szabadon dönthessenek a sorsuk felől, hogy megtalálják és rehabilitálják a valódi képességeiket, hogy szabad utat kapjon a bennük lévő „jó”, és teret adjanak az alapvető késztetésüknek: hogy boldoggá tegyék a környezetüket!

Képzéseket tartok arról, hogy hogyan lehet célokat kitűzni és azokat elérni, hogyan lehet másokat boldoggá és sikeressé tenni, hogyan lehet egy csoportot igazán összekovácsolni. És persze arról, a különleges, kreatív és örömteli témáról, ami igazán a szívem csücske: hogyan kell közönség előtt színesen és élvezetesen beszélni!

2021.07.28.

Az egész képzés alatt teljes ellátásban lesz részed:

 • Csoportos, prémium képzés, ahol megtanulod, milyen jellemvonásai vannak egy igazán jó vezetőnek.
 • Vezetői eszközök megismerése, amikkel még jobban tud egy vezető, valóban vezetni egy vállalkozást.

 • Akár a vezető munkatársaid számára egy olyan képzés és anyag, amit örökre alkalmazni tudnak a cégen belül.

 • Exklúzív környezet a polgári Outlet Hotelben.

 • Étkezés (étel délben + kávé, víz, ital egész nap)

MIYELN A JÓ VEZETŐ? KÉPZÉS MENETRENDJE

 • SZERDA – 07.28. – 9:00

  Hogyan érd el, hogy a munkatársaid elvégezzék a számukra kiadott feladatokat?​

  • Helyreállítjuk azt a képességet, amit a vezetővé válásunk előtt még megvolt, aztán szépen lassan ki lett ölve belőlünk. A kommunikáció helyességét és fontosságát.

  Találkoztál már olyannal, hogy megállapodtál valakivel, majd tulajdonképpen le is tagadta, hogy ez megtörtént?

  • Megmutatjuk, hogyan kezeld a hasonló helyzeteket anélkül, hogy bármennyire is stresszelned kéne emaitt.

  Cégfejlesztési eszköz, amellyel dolgozunk: Emberek kezelése | Milyen a jó vezető? | Vállalati Etika

KÉRJ AJÁNLATOT ERRE A KÉPZÉSRE!

Az árajánlatot kötelezettségmentesen tudod igényelni.

Árajánlat gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next

Érdekel, hogyan lehetsz még jobb vezetője vállalkozásodnak, stabilitást elérve?

Iratkozz fel az Online Magazinunkra, és tanulj gyakorlati vezetői eszközöket, melyeket egyből alkalmazni tudsz a cégedben!

40 000+

HAVI OLVASÓ

8

HAVI ÜZLETI TARTALOM

DÍJMENTES

FELIRATKOZÁS

Kötelezettségmentes feliratkozás, azaz amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.