JÚNIUSI KÉPZÉSEK

Megtalálod az összes képzésünket, amit júniusban fogunk tartani.

Hatékony időgazdálkodás | Reggeli löket

Úgy érzed, hogy kevés a 24 óra egy napban a munkára?

Nehézséget okoz lezárni a feladatokat, ezért álmodban is dolgozol?

A Reggeli löketen gyakorlati példán keresztül elsajátítod, hogyan kell lezárni a feladatokat, és úgy elvégezni azokat, hogy több szabadidőd legyen.

ONLINE

2021.06.09.

9:00 – 10:30

Hatékony szervezés módszertana | Cégvezetői Akadémia

Sok időt vesz el a munkatársak irányítása?

Ezen a napon elsajátítod, hogyan érd el a szervezettséget úgy, hogy ne stresszelj azon, hogy mindig a munkatársakat kell irányítani.

Sok a napi rutinfeladat, és kevés idő jut a cégvezetésre?

Ez az Akadémia pontos módszert ad a vezető kezébe, hogyan szervezzen úgy, hogy kikerüljön a napi rutinfeladatokból, és hatékony szervezettséget érjen el a cégével.

MISKOLC

2021.06.16.

9:00 – 17:00

Hogyan szervezd ki magad a cégedből? | Cégvezetői Akadémia

Tudod, mi történik akkor, ha nincsenek megszervezve a feladatok, és ezért mindent kétszer kell elvégezni?

Alkalmazható tudást fogsz kapni a szervezés alapjaira, ami kiveszi az időhiányt és a stresszt a cégből.

Tudod, hogy mik az eszközei a jó vezetőnek, amivel időhatékonyan és szervezetten tud dolgozni?

A két nap alatt a saját cégedre kidolgozod, ki miért felelős, mik a feladatai pontosan, mik ezeknek a szabályai és hogyan tudsz hatékonyan felkészülni egy projektre.

Olyan eszközöket fogsz kapni, melyekkel ki tudod magad szervezni a cégből, és az esetleges generációváltást sikeresen véghez tudod vinni.

POLGÁR

2021.06.23.

9:00 – 17:00

ELVONULÁS PRÉMIUM KÉPZÉS

Amikor nincsenek leírva a célok, óriási káosz és időhiány üti fel a fejét, mert az irányok nem egyeznek. Az Elvonuláson megfogalmazzuk, hogy hova fogunk eljutni a jövőben, megnézzük, hogy mi a jelenlegi helyzet, és a kettő közé stratégiai terveket állítunk fel. Ezeket lebontjuk havi és napi teendőkre, hogy elérjük a kitűzött célokat. Mindezt egy olyan cégfejlesztési eszköz segítségével fogod leírni, amit azonnal tudsz használni a munkatársakkal. Konkrét esettanulmányokon és tapasztalatokon megyünk keresztül.

OUTLET HOTEL

2021.06.30. – 07.01.

9:00 – 18:00

Jelentkezz kötelezettségmentesen és próbáld képzéseink bármelyikét.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next

Érdekel, hogyan lehetsz még jobb vezetője vállalkozásodnak, stabilitást elérve?

Iratkozz fel az Online Magazinunkra, és tanulj gyakorlati vezetői eszközöket, melyeket egyből alkalmazni tudsz a cégedben!

40 000+

HAVI OLVASÓ

8

HAVI ÜZLETI TARTALOM

DÍJMENTES

FELIRATKOZÁS

Kötelezettségmentes feliratkozás, azaz amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.