KÉPZÉSEK

Megtalálod a 2021-es év összes képzését, amit tartani fogunk, sorrendben.

KÉPZÉSI NAPTÁR

Cégvezetői Akadémia január 2022 | Évtervezés

Hogyan váltsd valóra terveidet? | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel el tudod érni az éves célkitűzéseidet, illetve megmutatjuk, mit is jelent az ideális kép, a stratégiai terv, a projektek, és hogyan lehet egyszerűen alkalmazni ezeket.

Célok kitűzése és elérése | Cégvezetői Akadémia

Átvesszük, hogy pontosan mi az a módszer, amivel 100%-os hatékonysággal tudod megtervezni a céged jövőképét. Letisztázzuk, miért fontos a tervezés, mi az az ideális kép, csatatervek, főcélok, irányelvek, célok, stratégiai tervek és minden, ami a tervezéshez szükséges. Gyakoroljuk a tervezés alapjait, majd bele is kezdünk a konkrét gyakorlatba. Átadunk részedre egy anyagot, amiben ki tudod dolgozni az ideális képeidet, és amiben dolgozni tudsz a nap során. Meghallgathatod más vállalkozók tapasztalatait, sikereit, felismeréseit a tervezéssel kapcsolatban. Illetve, olyan referenciákat olvasunk fel, melyekből a Te cégedre szabva tudod eltanulni a cégfejlesztési eszközöket.

Célok kitűzése és elérése | Cégvezetői Akadémia

Átvesszük, hogy pontosan mi az a módszer, amivel 100%-os hatékonysággal tudod megtervezni a céged jövőképét.

Letisztázzuk, miért fontos a tervezés, mi az az ideális kép, csatatervek, főcélok, irányelvek, célok, stratégiai tervek és minden, ami a tervezéshez szükséges.

Gyakoroljuk a tervezés alapjait, majd bele is kezdünk a konkrét gyakorlatba. Átadunk részedre egy anyagot, amiben ki tudod dolgozni az ideális képeidet, és amiben dolgozni tudsz a nap során.

Cégre szabottan válaszolunk az első nap felmerülő kérdéseire.

Az ideális kép írását addig folytatjuk, amíg egy stabilitást nem érsz el azzal kapcsolatban.

Meghallgathatod más vállalkozók tapasztalatait, sikereit, felismeréseit a tervezéssel kapcsolatban.

Illetve, olyan referenciákat olvasunk fel, melyekből a Te cégedre szabva tudod eltanulni a cégfejlesztési eszközöket.

Cégvezetői Akadémia február 2022 | PR és Tárgyalástechnika

Hogyan adj el szolgáltatást/terméket? | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod az értékesítésed hatékonyságát. Átvesszük a profi értékesítés alapjait, és hogy hogyan lehet egyszerűen alkalmazni.

 

Hogyan tűnj ki a tömegből? | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent a PR, és mire tudod a Te cégedben alkalmazni. Megnézzük, mi a különbség a PR és a marketing között, és miért fontos külön-külön foglalkozni ezekkel.

Átvesszük, mit jelent a célközönség és a közönség, majd elmagyarázzuk, miért is fontos ezeknek a pontos meghatározása.

Illetve, egy referencián átmegyünk közösen, ami arról szól, hogyan kell kezelni a rossz híreket, mind a cégen belül, mind a cégen kívül.

2. NAP

Megtanítjuk neked a felméréseket, melyekkel még hatékonyabbá tudod tenni a kifelé áramló kommunikációkat, a marketing és PR tevékenységeket.

Átveszünk egy az emberi kapcsolatokkal és kommunikációkkal kapcsolatos referenciát, amit akár másnap tudsz alkalmazni. Ez meg fogja könnyíteni az emberi kapcsolataidat, az értékesítésed, illetve a tárgyalástechnikát a cégedben.

És végül, de nem utolsósorban gyakorlatokat végzünk a Te konkrét PR-oddal kapcsolatban. Megmutatjuk, mi is az a Bab Elmélet, és ezt hogyan kell alkalmaznod.

Elvonulás | Prémium Képzés

Az Elvonulás egy prémium képzés, amit kéthavonta tartunk, két-három naposakat, vagy akár egyheteseket is, külföldön, illetve belföldön. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez. Az Elvonulás eredménye az, hogy a vezető látja a cége pontos jövőképét, és az ehhez tartozó feladatokat, amiket képes leosztani feladatként a munkatársainak.

Cégvezetői Akadémia március 2022 | Kalapleírások/Irányelvek

Hogyan stabilizáld a vállalkozásod? | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod a cégedben a stabilitást. Átvesszük azt, miként tudod elérni, hogy ne kelljen mindenhol, mindig, folyamatosan ott lenned, hogy működjön vállalkozásod.

Hogyan írj Kalapleírásokat? | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent a Kalapleírás, és mire tudod a Te cégedben alkalmazni. Megnézzük, mi a különbség egy munkaköri leírás és egy Kalapleírás között, és miért fontos különválasztani ezeket. Átvesszük, mit jelent a kalap szó, majd elmagyarázzuk, miért is fontos ezt vezetőként pontosan tudnod és értened. Illetve, több referencián megyünk át közösen, amik arról szólnak, hogyan kell Kalapleírásokat készíteni.

2. NAP

Megtanítjuk neked a Kalapleírások lényegét, azaz azt, hogy miként használd ezt a munkatársaidnál, az ő együttműködésükkel, illetve hogyan gyártsd le ezeket, milyen módszerek vannak a hatékony elkészítésére. Konkrétan gyakoroljuk, konkrét Kalapleírások elkészítésével a Kalapleírások elkészítését. Illetve közben további referencákat mutatunk neked. És végül, de nem utolsósorban gyakorlatokat végzünk a Kalapleírásoka korrekciójával kapcsolatban, illetve arról, hogy miként érd el, hogy ezek be is legyenek tartva.

Hogyan írj Irányelveket? | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent az Irányelv, és mire tudod a Te cégedben alkalmazni. Megnézzük, mi a különbség egy szóban elmondott szabály és egy Irányelv között, és miért jobb egy Irányelv. Átvesszük, mit jelent az Irányelv szó, majd elmagyarázzuk, miért is fontos ezt vezetőként pontosan tudnod és értened. Illetve, több referencián megyünk át közösen, amik arról szólnak, hogyan kell Irányelveket készíteni. Ezek segítenek a teljes megértésben. Ezen felül ügyfeleink sikertörténeteit is megmutatjuk, amelyben arról mesélnek, miként kezdték el alkalmazni az Irányelvek technológiáját.

2. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent az Irányelv, és mire tudod a Te cégedben alkalmazni. Megnézzük, mi a különbség egy szóban elmondott szabály és egy Irányelv között, és miért jobb egy Irányelv. Átvesszük, mit jelent az Irányelv szó, majd elmagyarázzuk, miért is fontos ezt vezetőként pontosan tudnod és értened. Illetve, több referencián megyünk át közösen, amik arról szólnak, hogyan kell Irányelveket készíteni. Ezek segítenek a teljes megértésben. Ezen felül ügyfeleink sikertörténeteit is megmutatjuk, amelyben arról mesélnek, miként kezdték el alkalmazni az Irányelvek technológiáját.

Cégvezetői Akadémia április 2022 | Kommunikáció

Kommunikáció a cégen belül | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod a cégedben a kommunikáció hatékonyságát. Átvesszük azt, miként tudod elérni, hogy ne kelljen többször kiadnod utasításokat, milyen alapjai vannak a jó kommunikációnak.

Hogyan kommunikálj hatékonyan a munkatársaiddal? | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent a kommunikáció, és miért kell egy jó vezetőnek jól kommunikálnia a munkatársaival. Megnézzük, mit jelent a JÓ kommunikáció, illetve mi a különbség a beszéd és a valódi kommunikáció között. Letisztázzuk, milyen alkotóelemei vannak a kommunikációnak, és ezeket hogyan tudod Te, illetve a vezetőid alkalmazni a mindennapokban. Mindezek mellett pedig mindegyik részhez gyakorlatok lesznek, melyekkel már el is sajátíthatod a kommunikáció alapjait.

2. NAP

Megtanítjuk neked a megértés összetevőit, amivel még jobban átláthatod, hogy miért is olyan fontos a JÓ kommunikáció a cégen belül vagy akár az ügyfelek felé is. Ez a kommunikáció lényege. Következő részben megmutatjuk, mi könnyíti meg az emberi kapcsolatokat, és mi az, ami miatt eltűnhet a stressz a cégedből, életedből. Utoljára pedig végigmegyünk egy referencián, amelyben az emberi kapcsolatokról fogunk tanulni.

Power | Prémium Képzés

A DMA Power egy olyan prémium képzés, amit évente 3-4 alkalommal tartunk, két-három naposakat. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez és nyugalmához. A DMA Power eredménye az, hogy a vezető képes utasításokat kiadni, tudja milyen alkotóelemei vannak a kommunikációnak, és a kiadott feladatait/utasításait egytől egyik mindenki elvégzi.

 

A DMA Power eredménye az, hogy a vezetőidnek kérdés nélkül végrehajtják az utasításait, amivel hatékonyabbá és kevésbé stresszessé válik a munkavégzés a cégben. Ezzel együtt jár az, hogy a kommunikáció tiszta, érthető és precíz lesz. Megmutatjuk, milyen lépésekkel érhető el ez, és konkrét gyakorlatokkal újra élessé tesszük a résztvevők kommunikációját. Olyan cégfejlesztési eszköz ez, amit kizárólag gyakorlatokkal képes elsajátítani egy cégvezető. Így 99%-ban gyakorlatokra épül a DMA Power, aminek az eredménye, hogy az emberek kezelése könnyűvé válik.

Kérj személyre szabott árajánlatot a Cégvezetői Akadémiánkra, akár 1 alkalomra is! Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next