FOGLALD LE A HELYED A KÖVETKEZŐ REGGELI LÖKETRE, WEBINÁRRA VAGY CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA

Itt megtalálod a 2022-es év képzéseit egészen augusztusig, sorrendben.

KÉPZÉSI NAPTÁR

2022 június | Hatékony időgazdálkodás / szervezés

Szervezés és időgazdálkodás | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel még hatékonyabban tudsz dolgozni a mindennapokban. Átvesszük, hogy mik a szervezés alapjai, és hogyan tudod valóban alkalmazni arra, hogy kevesebb idő alatt tudj elvégezni egy feladatot.

Hogyan hozz létre Facebook hirdetéseket? | Webinár

Bemutatjuk a Facebook hirdetések alapjait. Átvesszük, hogy pontosan milyen típusú hirdetéseket tudsz létrehozni, és közösen létre is hozunk párat. Végül pedig elmondjuk, melyik hirdetést érdemes konkrétan neked létrehoznod attól függően, hogy mi lesz a hirdetésed célja.

Hogyan írj Irányelveket? | Webinár

Bemutatjuk, mik is azok az Irányelvek, tisztázzuk az Irányelv szót. Átvesszük, milyen hasznos előnyökkel járna egy Irányelv a céged számára. Közösen gyakoroljuk az Irányelvek megfogalmazását és írását képernyőmegosztáson keresztül.

Az ARK-háromszög | Webinár

Bemutatjuk az ARK-háromszög mindhárom csúcsát, hogy mit jelentenek az A-R-K betűk. Átvesszük, hogyan tudod alkalmazni ezt a három tényezőt arra, hogy javítsd a kapcsolataidat az emberekkel. Beszélünk még a megértésről, és hogy miért fontos ez a munkatársaid, vezetőid számára.

Hatékony időgazdálkodás | Cégvezetői Akadémia

Pontosan átvesszük, mit is jelent a hatékonyság szó, és megnézzük, hogy ezt a Te cégedben hogyan tudod alkalmazni. Átvesszük, hogy milyen eszközök léteznek arra, hogy tevékenységeidet hatékonyabban tudd végezni. Szervezéssel kapcsolatos technikákat fogunk bemutatni, amelyeket egyből gyakorolni fogunk, hogy tudd használni a cégedben őket. Megnézzük a különbséget egy szervezett és hatékony, illetve egy szervezetlen és zűrzavaros cég között.

2022 július | Jó vezető

Egy jó vezető jellemvonásai | Reggeli löket

Bemutatunk olyan jellemvonásokat, amelyekkel csak a legjobb vezetők rendelkeznek. Ezeken egyesével végigmegyünk, és példákkal a teljes megértésig tisztázzuk az összeset.

Cégfejlesztési eszközök bevezetése | Webinár

Bemutatjuk azt, hogy hogyan tudod bevezetni a cégfejlesztési eszközöket a cégedbe, ami pontosan 2 dolgot fog tartalmazni: hogyan add át a vezetőidnek/munkatársaidnak a tanultakat, illetve, hogyan vidd be a mindennapjaidba a tanultakat úgy, hogy az ne tűnjön el egyik napról a másikra.

Hogyan írj Kalapleírásokat? | Webinár

Bemutatjuk azt, hogy hogyan tudod megírni saját céged Kalapleírásait. Átvesszük azokat a tényezőket, amelyek egy professzionális Kalapleíráshoz szükségesek, illetve hogy hogyan tudod hatékony megírni ezeket. Majd képernyőmegosztással közösen gyakoroljuk a Kalapleírások elkészítését is.

Hogyan adj ki egy ajánlatot? | Webinár

Bemutatjuk azt, hogy hogyan tudod még hatékonyabbá tenni az értékesítésed. Átvesszük azokat a tényezőket, amelyek fontosak ahhoz, hogy a lehető legtöbb ajánlatodat elfogadják a leendő ügyfeleid. Közösen gyakoroljuk, hogy már egyből tudd ezt alkalmazni.

Hogyan készíts Facebook/Instagram posztokat? | Webinár

Alaposan végigmegyünk az összes tónuson, és megnézzük, milyen tényezői vannak a tónusskálának. Ezt követően átvesszük, melyik tónus milyen kommunikációval rendelkezik, hogyan tudod őket felismerni a mindennapokban. Gyakoroljuk is ezeket.

Hogyan legyél jó vezető? | Cégvezetői Akadémia

Pontosan átvesszük azokat a tulajdonságokat és pontokat, amelyekkel a jó vezetők rendelkeznek. Egyesével végigmegyünk az összes ponton, és részletesen letisztázzuk, hogy hogyan tudod Te magad ezeket elsajátítani, illetve, hogyan tudod a vezetőidnél is bevezetni, hogy alkalmazzák ezeket a tulajdonságokat. Gyakorlatokat fogunk végezni a jó vezetők tulajdonságaival kapcsolatban. Átvesszük azt is, hogy miért is nagyon fontos az, hogy ezek alkalmazva legyenek a Te cégedben is, és hogy miért is lesz egy sokkal stabilabb céged, ha ezek alkalmazva vannak.

2022 augusztus | Csapatmotiváció

Hatékony csapatmotiváció | Reggeli löket

Bemutatunk a csapatszellemmel kapcsolatban olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod a csapat összetartását a cégedben. Elő példákon megyünk végig, hogy más cégek ezt hogyan alkalmazták.

Hatékony időgazdálkodási eszközök | Webinár

Átvesszük, hogyan tudsz hatékonyabbá válni a Google Naptár segítségével a mindennapjaidban. Miként tudod jobban szervezni az életedet vele. Ezenfelül bemutatjuk azt, hogyan tudod rendszerezni a mindennapokat, amivel meg tudod szüntetni a zűrzavart, hogy ezzel még több időd maradjon.

Hogyan használd a Google Drive-ot? | Webinár

Bemutatjuk, hogyan tudod hatékonyan alkalmazni a Google Drive nyújtotta lehetőségeket a cégedben vagy akár a magánéletedben. Átvesszük, hogyan rendszerezd a dolgaidat a Drive felületén, és ezeket begyakoroljuk közösen képernyőmegosztással.

Hogyan tartsd össze a csapatod? | Cégvezetői Akadémia

Pontosan átvesszük, melyek azok a cselekedetek, tulajdonságok, szokások, melyekkel növelni tudod a csapatod összetartását. Végigmegyünk az összes olyan tényezőn, amire szükséged van, hogy egy erős, összetartó és közösen termelő munkatársi csapatot kapj. Letisztázzuk, mi is az a csapat és a csapatmotiváció. Gyakorlatokat fogunk végezni, hogy még jobban képes legyél a csapatod motiválására és a csapatszellem növelésére, illetve megnézzük, mi is a csapatszellem, és hogyan tudod növelni minden munkatársadnál.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next