REGGELI LÖKET

HOGY LEHET TELJESÍTMÉNYBÉRT BEVEZETNI?

AMBI LIGHT KFT. | Ambach Tamás

2023.12.06.

21 perc

Nyitott vagy a teljesítménybér bevezetésére, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ismerd meg a legfontosabb lépéseket és tényezőket, melyekre oda kell figyelned, hogy sikeresen alkalmazd a teljesítménybér rendszerét. Valós példákon keresztül megmutatjuk, hogy milyen hatással van a teljesítménybér a munkatársak motivációjára és a vállalat teljesítményére. Megtanítunk, hogyan láss bele a dolgozók motivációjába, és hogyan támogasd őket a céljaik elérésében.

SZERETNÉD TE IS BEVEZETNI A TELJESÍTMÉNYBÉREZÉST?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

7 szervezési osztály szerepel rajta, melyek a Cégvezetés; Kommunikáció; Terjesztés; Pénzügy; Termelés; Minőség és Közönségkapcsolati osztályok, ahová 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.