MARKOVICH BÉLA: Jutalmak és Büntetések

MAPEI KFT.

2024.02.23.

74 perc

A legrosszabb érzés cégvezetőként, mikor egy munkatársad azért megy el, mert igazságtalannak érzi a bérezést. Nem kevésnek, hanem igazságtalannak! Józsi 9-et tud eladni egy nap alatt, Pistike pedig 10-et, de ugyanazt a bért kapják. Találós kérdés: melyikük fog hamarabb felmondani?

Közel 300 embert irányít, és 34 milliárd forintos árbevételt bonyolít le a Mapei Kft., aminek az ügyvezetője Markovich Béla. 30 év tapasztalatából osztja meg, hogyan kell bevezetni a jutalmazási és büntetési rendszereket, tehát a teljesítménybérezést. A magyar cégek legnagyobb rémálma a bérezési rendszerek kialakítása, ezért hallgasd meg a Jutalmak és Büntetések podcast adásunkat, mert rácáfolunk, hogy a valóságban ez mennyire nem nehéz.

SZERETNÉL TE IS IGAZSÁGOSAN JUTALMAZNI?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

Felosztja a céget több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Értékesítés; Pénzügy; Termelés; Minőségbiztosítás vagy a Marketing és ezekhez 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.