BALOGH LEVENTE: Hogy legyél piacvezető?

SZENTKIRÁLYI MAGYARORSZÁG KFT.

2024.04.20.

54 perc

Egy üzleti piac leginkább egy zsúfolt buszos utazáshoz hasonlít. Az utasok 99%-a csak sodródik, és örül, ha bárhová is elér. Van az az őrült 1%, aki arra pályázik, hogy ő maga vezesse a járművet - csak gondolatban persze. És van az az egyetlenegy személy, aki vezeti és irányítja a buszt. Ő a sofőr, avagy a piacvezető vállalkozás, aki eldönti az irányt és a többiek sorsát.

Vendégünk a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa - Balogh Levente. Mivel vannak piacvezető termékei, pontosan ezért akartuk, hogy megossza a titkot: milyen rendszer alapján válhat valaki piacvezetővé szakmájában. Onnan indítottunk, hogy miért fejben dől el a piacvezetői szerep, és Levente olyan gondolatokat osztott meg velünk, melyeket még máshol sosem hallottunk tőle. Lehet, bonyolultnak érzed, hogyan válj te magad piacvezetővé, de ezt Levente tényleg pofonegyszerűen mondja el!

SZERETNÉL TE IS PIACVEZETŐ CÉGET FELÉPÍTENI?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

Felosztja a céget több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Értékesítés; Pénzügy; Termelés; Minőségbiztosítás vagy a Marketing és ezekhez 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.