EGERSZEGI KRISZTIÁN: Hogyan építs fel egy értékesítési rendszert?

MINICRM ZRT.

2024.05.21.

94 perc

Értékesítés… Nyomni kell, túl kell tolni, erőből kell 82-szer felhívni az új érdeklődőt, és le kell nyomni a torkán az ajánlatot. Addig kell hívogatni, amíg a telefonjában át nem nevez “ne vedd fel”-re. Reméljük, te máshogy gondolkodsz az értékesítésről, azonban Magyarországon sokan ezt a módszert alkalmazzák - ugye már te is láttál ilyet a szomszédban? A véleményünk erről a rendszerről: 🤮

A MiniCRM, a legnagyobb hazai CRM tulajdonosa; a Cégépítők podcast, az egyik legsikeresebb üzleti műsor alapítója; a Jövőkép című könyv szerzője. Vendégünk: Egerszegi Krisztián. 0-ról pár év leforgása alatt felépítette a MiniCRM-et egy több mint 2000 aktív előfizetővel rendelkező céggé, egy teljesen nyomulásmentes értékesítési folyamattal. Talán a sales gondolatától már most görcsbe is rándul a gyomrod, viszont ha van erre egy kidolgozott rendszered - amely valóban működik is -, akkor pofonegyszerűvé válik az egész. Krisztiánnal pontosan erről beszélgettünk a podcast adásunkban: hogyan építs fel egy értékesítési rendszert?

SZERETNÉL EGY PROFI ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERT?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be számodra.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutatja az összes rendszert, amelyeket használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

Felosztja a céget több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Értékesítés; Pénzügy; Termelés; Minőségbiztosítás vagy a Marketing és ezekhez 21 működő rendszert társít.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.