ÜGYFÉLTÖRTÉNET

BARNA ANDRÁS | B-SIGN Reklám Kft.

András már 14 éves kora óta tevékenykedik a zeneiparban. Ő egy igazi művész! 2021 óta vállalkozásként űzi az ipart és segíti a magyar tehetségeket a színpadon. A fordulópont Azahriah híres tripla koncertje volt. Mondjuk így: nem úgy jött ki a matek, ahogy András gondolta. 2024 közepén kereste meg a DMA-t, hogy változást tudjon elérni, és elsősorban növelni tudja a profitját. Úgy fogalmazott "a kreativitás hozza a bevételeket, és ha nincs kreatív gondolat, akkor nincs produktum se belőle." Első havi együttműködésünk már most kimutatható, hiszen az új projektjeinél 30-40%-al is képes több profitot elérni, emiatt pedig sokkal nyugodtabbnak érzi magát.

SZERETNÉL OLYAN SIKEREKET, MINT ANDRÁS?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Egy szervezeti ábra, ami valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép egy szervezeti ábra, amely felosztja a céged több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Marketing; Értékesítés; Pénzügy; Termelés és ezekhez 18 működő rendszert társít.

Rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutat olyan rendszereket, melyeket te is használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.