KOVÁCS FERENC: Generációváltás gördülékenyen

KV KFT.

2024.09.15.

51 perc

Podcast adásunk mellé érdemes védősisakot bekészítened, hiszen egy építőipari cég generációváltásán fogunk végigmenni: ez nem fehérgalléros meló lesz! 👷‍♂️ Ha úgy érzed, hogy ebben a témában pont időben jött ki ez az adás, akkor ez teljesen a véletlen műve, hiszen az építőipar nem a pontosságáról híres. Na de viccet félretéve, mi a párhuzam az építőipar és a generációváltás között? Ha építkezni szeretnél, kezdd az alapozással; folytasd a falak felhúzásával; intézd el a közműveket és a legvégén dobd rá a tetőt. Ha megfordítod a sorrendet, akkor lehet, hogy a szomszéd rád hívja a legközelebbi elmegyógyintézetet.

Egy vállalkozásban a generációváltás hasonlóan épül fel. Ha rossz sorrendben kezdünk neki, végzetes kimenetele lehet a cégre tekintve: csődbe is vihetjük a teljes vállalkozást. Kovács Ferenc a vendégünk, akinek közeli tapasztalata van egy ilyen helyzetről. Édesapjától vette át a KV cégcsoportot, ahol több száz munkatárssal, közel nettó 4 milliárd forintos árbevételt érnek el. Sajnos tragikus körülmények miatt fel kellett gyorsítani a generációváltás menetét, azonban maga a folyamat eredményesen záródott le. Adásunkból megismerheted az ő családi történetüket, és hogy hogy zajlik egy generációváltás gördülékenyen. ⚙️

SZERETNÉL GÖRDÜLÉKENYEBB GENERÁCIÓVÁLTÁST?

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Egy szervezeti ábra, ami valóban működő cégfejlesztési rendszereket mutat be.

Mi is az a Vállalati Térkép?

A Vállalati Térkép egy szervezeti ábra, amely felosztja a céged több területre, mint például az Ügyvezetés; HR; Marketing; Értékesítés; Pénzügy; Termelés és ezekhez 18 működő rendszert társít.

Rengeteg hasznos információval szolgál számodra, hiszen bemutat olyan rendszereket, melyeket te is használni tudsz a cégedben.

A célja, hogy megfoghatóvá tegye számodra a cégfejlesztést, és egy stabil pontot adjon a céged vezetésében, mivel rávilágít a problémáid pontos megoldására.

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN

Igényeld a Vállalati Térképet teljesen kötelezettségmentesen.

A következő lépésed, hogy kitöltöd az adataid, és mi e-mailben elküldjük a Vállalati Térképet. Emellé pedig egy 1 órás Díjmentes Tanácsadást is adunk számodra.

Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi nem csak beszélgetünk az eredményekről, el is érjük őket! Nézd meg milyen kézzelfogható sikereket értünk el azoknál, akik már csatlakoztak előfizetőinkhez.