TAPASZTALATOK

Megkérdeztük ügyfeleinket, milyen sikereket értek el, miket tanultak és mit tudnak használni a gyakorlatban.

Olvasd el az üzleti cikkünk a Portfolio.hu-n, a Pénzcentrum-on és a Piac és Profit-on!

Olvasd el mit ír rólunk a Forbes!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK, HOGY EGYÜTTMŰKÖDÜNK!

Markovich Béla - Mapei Kft. Ügyvezető, Magyarország

Reisch Melinda | Best Asian Foods Kft.

Kárai Mihály | Intakt-Art Kft.

TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
Previous
Next

Váradi Judit | T és Z Kft.

Ling Imre | R-Plan-Bau Kft.

Dévényi Kristóf | Anico Kft.

Czipó Dezső | Aranyhárs Vendégház Kft.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
VIRÁG ZSOLT
"Személy szerint nagyon különleges, exkluzív lehetőségnek tartom, hogy a DMA képzésein keresztül elsajátítható az a TUDATOS VÁLLALKOZÓI GONDOLKODÁSMÓD, amely által bármilyen vállalkozás lépésről lépésre szilárd, biztonságos alapokra helyeződik és ezzel megerősödik!"
AUTOKHITELRE.HU TULAJDONOS
GÁBRI TAMÁS
"Azért szeretem a Dienes Management Academy-t, mert megmutatja mindazt, ami sikeressé tehet egy céget. Egyaránt rávilágít a hatékony eladás módszereire, vállalati kommunikációra és az etikára. A DMA-val való együttműködés végeredménye a nagyobb stabilitás és több szabadidő."
OUTLET HOTEL VEZETŐ
BARNÓCZKY ÁKOS
"Ha valami csoda, vagy az időutazás feltalálása révén a pályám elején elolvashattam volna Dienes Attila könyvét, akkor egészen biztos, hogy már a kezdetekkor minden gördülékenyebben ment volna és az is biztos, hogy a mostaniakhoz képest mára négyszer-ötször annyi nagyjátékfilmet rendezhettem volna. ​ Mindezt azért, mert az irányításom alá tartozó munkatársaim nagyságrendileg hatékonyabbak lettek volna már a legelső rendezői munkám alatt. Ez a könyv kötelező mindazoknak, akik emberekkel dolgoznak, egy vezetőnek pedig kifejezetten életmentő."
FILMRENDEZŐ, ÍRÓ
Previous
Next

Garzó Gabriella | Polgári Agrokémia Kft.

Czaga Zsolt | Édes Éden Kft.

Tarsoly László | Sziszák és Társa Kft.

Oszkó Csaba | Palanca Kft.

VISNYAI VIKTÓRIA
VISNYAI VIKTÓRIA "Azért szeretem a DMA-t, mert a képzéseiken nem csak elméleti hanem gyakorlati feladatok is vannak, ezáltal azonnal alkalmazható, hasznos tudást ad, melyet az élet bármely területén alkalmazhatunk. A képzéseken rengeteg más cég tulajdonosaival is találkozhatunk, akikkel tapasztalatokat cserélhetünk. És ami a legfontosabb, hogy gyorsan lehetnek sikerélményeink, ha tényleg alkalmazzuk a tanultakat."
ATINOX PLUSZ KFT. VEZETŐ
AMBRUS ZOLTÁN
"A DMA képzéseire azért szeretek járni, mert minden hónapban látom és érzem a fejlődést. Fejlődést, mint vezető, fejlődést, mint ember, fejlődést, mint munkatárs. A legelső dolog, amit kaptam az üzleti konzultációból: Célok, motiváció, megtanultam megbecsülni, még jobban a munkatársaimat, amely maga után vonzotta az ő jobb megbecsülésüket is irántam. Második körben: Sok szempontból fejlődtünk a munkahelyi feladatok, feladatkörök megszervezésében. Úgy is mondanám, hogy azokra a dolgokra helyezzük a figyelmet, amiket szeretnénk növelni."
ROMSPRINTER SRL TULAJDONOS
KIS MARCELLA
"Amikor a DMA-nál vagyok képzésen, az mindig hatékonyabbá tesz a munkában, motiváltabban folytatom a napjaimat, hozzávezet a céljaim eléréséhez. Az ilyen napokról feltöltődötten, stabilabban megyek haza, nagyobb önbizalommal. Könnyebben indul be a bevételem növekvése. A kollégáim is egyre önállóbban dolgoznak, így egyre több a szabadidőm is. Mivel itt olyan alkalmazható tudást szerzek, amit a munkatársaimnak is át tudok adni és tudják használni a bevétel növelésére. Csapatban együtt tudunk dolgozni, kommunikálni, minden munkatársunk elégedett és termel, a cég céljai mellett a sajátjait is könnyebben tudja elérni."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE VEZETŐ
Previous
Next
SZENDREI IMRE
"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad. ​ Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazás technikánk, mellyel magasabb bevétel és nyereséget tudhatunk magunknak. ​ A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."
MARKASBOLT.HU TULAJDONOS
DRAHOS BALÁZS
A DMA egy olyan üde színfolt a cégek életében amit eddig én még nem tapasztaltam. Hihetetlen hatékonyan képeznek és érnek el eredményeket. Mind a személyes fejlődésben, mind a munkatársak személyiség fejlődésében óriási segítséget tudnak adni. Vezetőket képeznek profin, motiválják a munkatársakat és eredményessé teszik a csapatban együttműködőket. Új ügyfélszerzésben és meglévők megtartásában hasznos és gyakorlatban használható konkrétumokat adnak. Stresszmentes munkahelyeket teremtenek partnereiknek, akik kitünnek a tömegből.
FUNDERLAND CAPITAL, TULAJDONOS
LING IMRE
A képzésen elhangzott ismereteket hasznosan lehet azonnal alkalmazni a gyakorlatban. Ezáltal hatékonyabban működik a cég, stressz mentessé válik és sokkal nagyobb eredményeket lehet elérni. A DMA, jól felépített struktúra segítségével sikeressé teszi a vállalatot.
R-PLAN-BAU KFT. TULAJDONOS
DESSISLAVA DIMITROVA
Attila könyve - a Nem Termel a Munkatárs? - zseniálisan mutatja be azokat a buktatókat, amik a cég fejlődésének útjában állnak. Ezek azok, amelyek miatt a cégvezetők nem tudják elérni a termelést. Emiatt egyedül igyekeznek elvégezni a tennivalókat és ezért nem marad idejük semmire. ​ "Attila nagyon részletesen, több példán keresztül végigvezeti az olvasót, hogy mit kell tennie pontosan ha sikerre és szabadidőre vágyik!"
ALPHASONIC KFT. ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
Previous
Next

Czaga Zsolt | Édes Éden Kft.

Garzó Galatea | Vegi Pont Kft.

Czaga Judit | LOLkashot.hu Kft.

Bialkó Áron | HS Delivery Kft.

Czipó Dezső | Aranyhárs Apartman Kft.