SIKERTÖRTÉNET

HOGY HASZNÁLJA A SZERVEZÉSI TÁBLÁT?

KESKER-FOOD KFT.

2020.12.01.

Kovács Viktor

4 perc

Hallottál már a Szervezési Tábláról? Letisztázza a cégedben azokat a területeket, melyek zűrzavarban vannak, és a munkatársaidnak felelősségi köröket ad. Mikor már úgy érzed, hogy mindent IS neked kell csinálni a cégben, akkor a Szervezési Tábla egy tökéletes kapaszkodó lehet, egy tökéletes eszköz! De hogyan lehet ezt használni? Olvasd el Kerekes Zoltán sikertörténetét, aki bevezette a cégébe ezt a Szervezési Táblát.

MIVEL FOGLALKOZTOK?

Az idén harminc éve, hogy élelmiszer-kiskereskedelemmel, vegyi és friss áruk forgalmazásával foglalkozunk 30 néhány munkatárssal.

MIÉRT ÉREZTED, HOGY FONTOS NEKED A SZERVEZÉSI TÁBLA?

Én, amit a vállalkozásban elértem, az csak azért történt, mert szeretem a munkám. Imádok az emberekkel foglalkozni, adni és figyelmet fordítani rájuk. Megfigyeltem, hogy azok közül a cégek közül, melyek hasonló boltokkal rendelkeznek, vannak, akik gyengébben működnek, de vannak olyanok is, akik nagyon profin, és érdekelt, hogy ők ezt hogyan tudják megvalósítani. Például, hogy mitől stabilabbak, miért olyan nagy a forgalmuk, miért szeretnek odamenni a vásárlók és a munkatársak miért boldogabbak? Ezeket szeretném én is megvalósítani a cégemben, és a Szervezési Tábla erre ad lehetőséget, mivel ez az, ami egyenesbe tudja hozni a céget.

VOLT KONKRÉT PROBLÉMA, AMI MIATT AZT ÉREZTED, HOGY SZÜKSÉG VAN ENNEK BEVEZETÉSÉRE?

A sok probléma közül az egyik az volt, hogy sok minden a nyakamba zúdult, és mindenre nekem kellett figyelni. Most már látszik, hogy kinek mi a feladata, és kihez mi tartozik, így nem hozzám jön minden kérdés, kizárólag az, ami az én területemhez tartozik. Bár még néha előbbi is elő szokott fordulni, de már úgy jönnek oda hozzám, hogy előállnak egy megoldással is. Továbbá a Szervezési Táblával nyomatékosítottuk, hogy kinek mi a felelőssége.

MI VOLT AZ ELSŐ FELISMERÉSED EZZEL KAPCSOLATBAN?

Hatékonyabbak lettünk, de valami elképesztő módon, nekem pedig rengeteg szabadidőm lett.

MIKOR ÉS HOGYAN JÖTT AZ A GONDOLAT, HOGY A CÉGEDNEK SZÜKSÉGE VAN ERRE?

Mindig is azt vallottam, hogy növekedni kell, különben sorvadás következik be, amit semmiképp nem szeretnék megtapasztalni. Körülbelül öt éve a dohánytermékek kiestek a forgalmunkból, és azóta elemzem ezt a kérdést alaposabban, mivel láttam, hogy a konkurencia dohánytermékek nélkül is hatalmas nyereséget produkál, és próbáltam rájönni, hogy mi lehet a titkuk. Régebben is találkoztam már a Szervezési Táblával, de ennyire részletesen kibontva, mint ahogy a DMA oktatja és használja, még soha, és ekkor láttam meg, hogy a Szervezési Tábla megoldást jelenthet a problémára.

HOGYAN LETT BEVEZETVE A SZERVEZÉSI TÁBLA, ÉS MIRE NYÚJTOTT MEGOLDÁST?

Nem egyedül vagyok a feladatokra. Bármit meg tudok beszélni a munkatársakkal, gondolkodnak, javaslatokat tesznek, és látom, hogy ők is előre akarják húzni azt a bizonyos szekeret. Látják, hogy van motiváció, és vannak célok, melyeket el tudunk érni közösen, és ezek támogatják az ő céljaikat is. Azt látom, hogy ezek mindenki számára tudatosabbá váltak, és úgy érzem, hogy mindenki sokkal nyugodtabb lett, amit egyébként a vásárlók is megosztanak velünk, mert látják a változást, de nem értik ez minek köszönhető.

Ezt mindenképpen folytatni kell, és a Szervezési Táblát minél teljesebbé tenni. Nemcsak egy-két osztályt kidolgozni, hanem a Szervezési Tábla többi területén is sikereket elérni, és megmozgatni a többi osztályhoz tartozó emberek agytekervényeit.

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

Igényeld a vállalati térképet díjmentesen!

A Vállalati Térképen szereplő módszerek olyan szervezetfejlesztési eszközök, melyek minden cégben megtalálhatóak, és minden vezető számára könnyen elsajátíthatóak.

A Térkép még magában nem váltja meg a világot, viszont rengeteg hasznos információt tudsz vele elsajátítani, melynek segítségével lehet stabil céged, több szabadidővel.

Ezek olyan vezetői eszközök, melyeket ha bevezetsz a cégedbe, valóban lesz változás.

A Vállalati Térkép egy olyan eszköz, mely utat mutat ahhoz, hogy egy cégvezetőnek hogyan lehet stabilabb cége és több szabadideje, tehát hogyan tud szintet lépni a vállalkozásával!

Ezek olyan vezetői eszközök, melyeket ha bevezetsz a cégedbe, valóban lesz változás.Amikor igényelsz egy Térképet, lesz arra is lehetőség, hogy kérj mellé egy díjmentes alkalmat, ahol pontosan megmutatjuk, hogy a Te cégedben hogyan lehetne alkalmazni a rajta szereplő eszközök valamelyikét.

IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

“A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához.”

- ILLÉS GÁBOR -