KÖNYVEK

Bemutatjuk a DMA könyveit. Írtunk fiataloknak, vezetőknek, cégtulajdonosoknak is.

DIENES MARTIN | A NAGY LÓ-VÉ

Fiatalként ez a könyv megmutatja Neked, hogyan lehetsz sikeres már holnaptól!
Helló Dienes Martin vagyok, azért írtam ezt a könyvet, mert szeretném, ha minél több fiatalhoz eljutna az üzenet, hogy igenis van lehetőségük sikeresnek lenni az életben! Nem kell mást tenned, mint első lépésben elolvasod ezt a könyvet, amelynek segítségével nagyban megnöveled annak az esélyét, hogy nagyszerűen boldogulj majd az életben. És ha majd egyszer visszagondolsz, azt mondhasd:

– A legjobb döntést hoztam!

Úgy vettem észre, hogy a sikeres emberek, csak pár dologban térnek el a többségtől.  Másként élnek, mert figyelnek pár fontos részletre, amire mások nem. Ez pedig nem is olyan bonyolult, mint elsőre gondolnád. Jártam, keltem, figyeltem, és leírtam ezeket a dolgokat ebben a könyvben!

A Drogmentes Maraton híveként 16 évesen végigfutottam az országot, a drog ellen kampányolva. Azt láttam, hogy a fiatalok céltalanul bolyongnak, nagyon sokan a droghoz nyúlnak, és nincs konkrét céljuk. Ezért ebben a könyvben leírtam, hogyan tűzz ki célokat, amiket elérsz és boldoggá tesznek.

VÉLEMÉNYEK A KÖNYRŐL:

„Olyan alapvető igazságokat tanít a könyv, amelyekre értékekben bővelkedő életet lehet építeni, méghozzá közvetlen stílusban taglalva, fiatalos fordulatokkal. Biztos vagyok benne, hogy akkor járnánk legjobban, ha kötelező olvasmányként bevezetnénk az iskolákban.”

-Gergely Gábor-

„Nagyon tetszett! Ezzel kellett volna kezdenem az önfejlesztő könyveket. Nagyon tömören, nincs rizsa alapon elmagyarázza azt, amit nem tud elmagyarázni egy felnőtt egy tinédzsernek. Fantasztikus mit teszel az ifjúságért! Hajrá!”

-Kasza Tamás-

„Nagyon jól kibővítette az eddigi tudásomat és szemléletemet a célok fontosságáról. Mikozben olvastam azon is járt a gondolatom ,hogy ennek a könyvnek nagyon sok fiatalhoz kellene eljutni, akik most ebben a pillanatban is talán tudattalan állapotban lézengnek a városban célok nélkül.”

-Kassai Donát-

DIENES ATTILA | ROBBANJ BE A KÖZTUADTBA!

A könyvben szereplő ügyvezető elmondja, hogyan mentette meg a bezárástól a cégét, hogyan robbant be a köztudatba:

“Tanulság, hogy nem minden esetben az ár a fontos, hanem a megkülönböztetés (pozícionálás), amit felméréssel értünk el. Ez köszönhető Attila hihetetlen tudásának! Még a mai napig is kétféle ajánlatot küldünk ki, és meg-figyeltem: a hagyományos, klasszikus ajánlat nehezen értékesíthető, és ár alapján döntenek róla, addig a történelmi típusúnál csak az élményeket, a látványt nézik.”  

A miskolci Aranykorona Történelmi Étterem & Látványpince történetét mutatjuk be a könyvben, illetve azt a folyamatot, ahogyan elindultak a cégfejlesztés útján.

Izgalmas, igaz történetekkel fűszereztük meg a könyvet, amikből minden vállalkozó tud tanulni és le tudja vonni a tanulságot.

VÉLEMÉNY A KÖNYRŐL:

„Hogyan lehet a lelkesedést fokozni és csapatban együtt dolgozni a cégben? Ehhez a feladathoz jól alkalmazható, működő eszközöket kaptam Dienes Attilától és a Robbanj be a köztudatba! c. könyv is a segítségemre volt!”

-Kulcsár Ildikó-

DIENES ATTILA | NEM TERMEL A MUNKATÁRS?

Találkoztál már olyannal, mikor jómagad etikus vagy és minden esetben próbálod tartani a szavad, ellenben mások keresztbe húzzák a megállapodásokat, és nem tartják a szavukat? Sajnos az ilyen megállapodás megszegések akár a cégvezető stresszes életéhez is vezethetnek, így egyáltalán nem fogja élvezni a cégvezetést, és még rosszul is fogja magát érezni. Az ilyen hasonló helyzetekre írtuk ezt a könyvet.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

VÉLEMÉNYEK A KÖNYRŐL:

„Ha valami csoda, vagy az időutazás feltalálása révén a pályám elején elolvashattam volna Dienes Attila könyvét, akkor egészen biztos, hogy már a kezdetekkor minden gördülékenyebben ment volna és az is biztos, hogy a mostaniakhoz képest mára négyszer-ötször annyi nagyjátékfilmet rendezhettem volna. Mindezt azért, mert az irányításom alá tartozó munkatársaim nagyságrendileg hatékonyabbak lettek volna már a legelső rendezői munkám alatt. Ez a könyv kötelező mindazoknak, akik emberekkel dolgoznak, egy vezetőnek pedig kifejezetten életmentő.”

-Barnóczky Ákos-

„A könyv zseniálisan mutatja be azokat a buktatókat, amik a cég fejlődésének útjában állnak. Ezek azok, amelyek miatt a cégvezetők nem tudják elérni a termelést. Emiatt egyedül igyekeznek elvégezni a tennivalókat és ezért nem marad idejük semmire. Attila nagyon részletesen, több példán keresztül végigvezeti az olvasót, hogy mit kell tennie pontosan ha sikerre és szabadidőre vágyik!”

-Dessislava Dimitrova