DMA POWER

Töltődj fel energiával és tanuld meg az emberek tökéletes kezelését!

MI IS AZ A DMA POWER, ÉS MI AZ EREDMÉNYE?

A DMA Power egy olyan prémium képzés, amit évente 3-4 alkalommal tartunk, két-három naposakat. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez és nyugalmához. A DMA Power eredménye az, hogy a vezető képes utasításokat kiadni, tudja milyen alkotóelemei vannak a kommunikációnak, és a kiadott feladatait/utasításait egytől egyik mindenki elvégzi.

A DMA Power eredménye az, hogy a vezetőidnek kérdés nélkül végrehajtják az utasításait, amivel hatékonyabbá és kevésbé stresszessé válik a munkavégzés a cégben. Ezzel együtt jár az, hogy a kommunikáció tiszta, érthető és precíz lesz. Megmutatjuk, milyen lépésekkel érhető el ez, és konkrét gyakorlatokkal újra élessé tesszük a résztvevők kommunikációját. Olyan cégfejlesztési eszköz ez, amit kizárólag gyakorlatokkal képes elsajátítani egy cégvezető. Így 99%-ban gyakorlatokra épül a DMA Power, aminek az eredménye, hogy az emberek kezelése könnyűvé válik.

MITŐL PRÉMIUM A DMA POWER?

A Prémium számunkra azt jelenti, hogy hiába csoportos képzés, mentoraink képesek foglalkozni a Te személyes és céges nehézségeiddel, tudnak válaszolni minden kérdésedre. A képzéseink létszámát lekorlátoztuk, hogy Mentoraink ténylegesen a Te személyes kérdésedre tudjanak válaszolni, és ne általánosan valami más kérdésre. Az egész képzés folyamatos gyakorlatra és a tökéletes kommunikáció elsajátítására épül, amihez professzionálisan összeállított gyakorlati feladatokat kapsz, melyek segítségével egyből alkalmazni tudod a tanultakat, és be tudod vinni a cégedbe. Ha nehézséged van, akkor a Mentoraink addig adnak újabb nézőpontokat, amíg teljes megértésed nem lesz arról, hogy miért így működik a kommunikációs, és hogyan tudod ezt még jobban alkalmazni. Prémium, mivel nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem a cél, hogy ezután használni tudd az életedben a leírtakat, és valóban elérd azokat az ideális helyzeteket, amiket megálmodtál nálunk a képzésen. Az a szándékunk, hogy valóban változást és megfogható eredményt kapj a képzés által.

MI TÖRTÉNIK EGY DMA POWER KÉPZÉSEN?

A DMA Power az egyik csúcskategóriás képzésünk. A kommunikációnak elég sok fajtája van, viszont egy vezetőnek kötelező a lehető legmagasabb szinten kommunikálnia, különben az utasításai nem fognak célba érni, és sosem fognak elkészülni a feladatok. Az alapvető építőeleme a képzésnek, hogy sporttal és megmozató játékokkal együtt történik maga a képzés. Ezalatt a 3 nap alatt, ameddig a képzés tart, vitamincsomagokat, külön DMA Power melegítőket, illetve kiegészítőket kapsz tőlünk. A sport pedig azért fontos, hogy minden résztvevő folyamatosan felfrissült legyen. Ezen a képzésen visszaszerezzük a vezetők kommunikációs képességét. Előre összeállított, feladatokon fogunk végigmenni, ahol egy másik vezetővel, párban fogjátok végrehajtani a feladatokat. Olyan gyakorlatok lesznek, ahol egymást fogjátok végigsegíteni ezeken a napokon és kiedzeni arra, hogy tökéletes kommunikációs képességekkel rendelkezzetek a napok végén, tele ENEGRGIÁVAL, azaz POWER-el.

KINEK/KIKNEK AJÁNLJUK EZT A PRÉMIUM KÉPZÉST?

A DMA Power-t azoknak ajánljuk, akik kézzelfogható és működő cégfejlesztési eszközöket keresnek. Mi nem reggel 8-tól este 8-ig daráljuk neked az anyagot, amit aztán a cégben nem tudsz rendesen alkalmazni, hanem valóban működő anyagokat és eszközöket biztosítunk számodra, amivel el tudod érni a legmagasabb kommunikációs képességeket. Ha ilyet keresel, akkor ajánljuk neked ezt a képzést.

A DMA POWER MENETE

2-3 nap

2 vagy adott esetben 3 teljes napot töltünk el azzal, hogy tökéletesítsük a vezetőid kommunikációját. Mivel máskor nem szánná rá magát senki sem arra, hogy 3 teljes napot foglalkozzon a kommunikációja tökéletesítésével, ezért ez egy tökéletes alkalom erre.

Power

Sporttal és sportos játékokkal tartjuk fent a résztvevők teljes figyelmét. Vitaminokkal, rengeteg vízzel és egészséges ételekkel készülünk, amelyek elősegítik azt, hogy a képzés végére 100%-ig fel legyen töltődve minden résztvevő és újjult erővel végezze a mindennapi feladatait.

Emberek kezelése

A kommunikáció tökéletes elsajátítása egyenlő azzal, hogy az ember valóban jól tudja kezelni a többi embert maga körül. Olyan lépéseken megyünk keresztül, melyekkel minden vezetőd megtanulja, hogyan is kezeljen más embereket helyesen, amit máshol nem tanítanak.

Prémium

A képzés különlegessége, hogy közel 100% gyakorlatból állnak a napok. Nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem gyakoroljuk, rád szabjuk, és a cél, hogy ezután használni tudd az életedben ezeket. Illetve bármilyen kérdésed van, a Mentoraink folyamatos segítséget nyújtanak számodra.

Zolka Toth
2021.03.18.
Hitelesített
Profi csapat!
Attila Kanyok
2020.12.01.
Hitelesített
A legjobb cégfejlesztő hazánkban!
Károly Tóth
2020.10.21.
Hitelesített
Értékes, előre mutató vezető eszköztárat kínál a hely, melyet ajánlok minden fejlődni vágyó vezetőnek.
Tóth Peti
2020.07.30.
Hitelesített
Professzionális szolgáltatás! Hozzáértés, szakértelem jellemzi őket! Köszönöm hogy tanulhatok tőlük!
Ottó Kerekes
2020.07.29.
Hitelesített
A DMA nagyon sokat segített a vállalkozásunkba, hogy az precizen és biztonságosan működhessen. Ezen kívül a kommunikációdat is fejlesztheted, ami az élet minden részén fontos lehet
Donát Kerekes
2020.07.29.
Hitelesített
A DMA teljeskörű megoldást nyújt a cég minden területére. Ezek mellett személyiségfejlődésen is részt veszel az akadémiák alatt.
László Farkas
2020.07.29.
Hitelesített
Minden alkalommal, nagyon sok azonnal használható tudással térünk haza, amitől sokkal hatékonyabbak leszünk.

Kérj személyre szabott árajánlatot a DMA POWER képzésre, ahol 2 napot töltünk azzal, hogy tökéletes kommunikációs képességeket fejlessz ki magadnak és vezetőidnek!

Az ajánlatot kötelezettségmentesen kérheted.

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next