DMA POWER

Csoportos, Prémium képzés

Outlet Hotel | Polgár

2021.11.23-25.

9:00 - 18:00

MI IS AZ A DMA POWER, ÉS MI AZ EREDMÉNYE?

A DMA Power egy olyan prémium képzés, amit évente 3-4 alkalommal tartunk, két-három naposakat. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez és nyugalmához. A DMA Power eredménye az, hogy a vezető képes utasításokat kiadni, tudja milyen alkotóelemei vannak a kommunikációnak, és a kiadott feladatait/utasításait egytől egyik mindenki elvégzi.

A DMA Power eredménye az, hogy a vezetőidnek kérdés nélkül végrehajtják az utasításait, amivel hatékonyabbá és kevésbé stresszessé válik a munkavégzés a cégben. Ezzel együtt jár az, hogy a kommunikáció tiszta, érthető és precíz lesz. Megmutatjuk, milyen lépésekkel érhető el ez, és konkrét gyakorlatokkal újra élessé tesszük a résztvevők kommunikációját. Olyan cégfejlesztési eszköz ez, amit kizárólag gyakorlatokkal képes elsajátítani egy cégvezető. Így 99%-ban gyakorlatokra épül a DMA Power, aminek az eredménye, hogy az emberek kezelése könnyűvé válik.

MITŐL PRÉMIUM A DMA POWER?

A Prémium számunkra azt jelenti, hogy hiába csoportos képzés, mentoraink képesek foglalkozni a Te személyes és céges nehézségeiddel, tudnak válaszolni minden kérdésedre. A képzéseink létszámát lekorlátoztuk, hogy Mentoraink ténylegesen a Te személyes kérdésedre tudjanak válaszolni, és ne általánosan valami más kérdésre. Az egész képzés folyamatos gyakorlatra és a tökéletes kommunikáció elsajátítására épül, amihez professzionálisan összeállított gyakorlati feladatokat kapsz, melyek segítségével egyből alkalmazni tudod a tanultakat, és be tudod vinni a cégedbe. Ha nehézséged van, akkor a Mentoraink addig adnak újabb nézőpontokat, amíg teljes megértésed nem lesz arról, hogy miért így működik a kommunikációs, és hogyan tudod ezt még jobban alkalmazni. Prémium, mivel nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem a cél, hogy ezután használni tudd az életedben a leírtakat, és valóban elérd azokat az ideális helyzeteket, amiket megálmodtál nálunk a képzésen. Az a szándékunk, hogy valóban változást és megfogható eredményt kapj a képzés által.

MI TÖRTÉNIK EGY DMA POWER KÉPZÉSEN?

A DMA Power az egyik csúcskategóriás képzésünk. A kommunikációnak elég sok fajtája van, viszont egy vezetőnek kötelező a lehető legmagasabb szinten kommunikálnia, különben az utasításai nem fognak célba érni, és sosem fognak elkészülni a feladatok. Az alapvető építőeleme a képzésnek, hogy sporttal és megmozató játékokkal együtt történik maga a képzés. Ezalatt a 3 nap alatt, ameddig a képzés tart, vitamincsomagokat, külön DMA Power melegítőket, illetve kiegészítőket kapsz tőlünk. A sport pedig azért fontos, hogy minden résztvevő folyamatosan felfrissült legyen. Ezen a képzésen visszaszerezzük a vezetők kommunikációs képességét. Előre összeállított, feladatokon fogunk végigmenni, ahol egy másik vezetővel, párban fogjátok végrehajtani a feladatokat. Olyan gyakorlatok lesznek, ahol egymást fogjátok végigsegíteni ezeken a napokon és kiedzeni arra, hogy tökéletes kommunikációs képességekkel rendelkezzetek a napok végén, tele ENEGRGIÁVAL, azaz POWER-el.

A 3 NAP PONTOS MENETE

2021.11.23-25.

11:30-12:00 | Érkezés

Megérkezel a Power első helyszínére, majd megtörténik az adminisztráció, illetve átadunk mindent számodra – melegítő, anyagok.

12:00-13:00 | Ebéd

Megebédelünk, pizza, hamburger vagy bármi, amit megkívánsz megrendeljük, illetve elfogyasztjuk.

13:00-14:00 | Szünet és felkészülés

Szünetet tartunk, illetve felkészülünk a versenyre. Szétosztjuk a résztvevőket 3 csapatra – ügyességi szint szerint – majd eligazítást kapunk a gokartokkal kapcsolatban. Mindenki felveszi a versenyruházatát.

14:00-17:00 | A verseny megkezdődik

Mind a 3 csapat egymás ellen versenyeznek, felváltva. A cél, hogy minél gyorsabban tudj körbe érni a gokart pályán. Minden csapat 5-5-5 menetet fog menni, hogy kiderítsük ki a leggyorsabb a pályán.

17:00-17:20 | Díjak

A nap végén díjazzuk a legügyesebbeket. Természetesen nem csak a gyorsaságot, hanem a szándékot is díjazzuk.

8:00-9:00 | Érkezés és reggeli

A szállodában megreggelizünk, majd 9:00-kor megérkezünk a képzés kezdetéhez.

9:00-9:30 | Bevezetés

Az összes elméleti részt megtartjuk, bevezetünk abba, hogy miket fogunk csinálni a maradék két nap alatt.

9:30-10:30 | Gyakorlatok

Sporttal összekötött gyakorlatokat fogunk végezni, amihez elhagyjuk egy kicsit a szállodát. Maradunk az első napon felállt 3 csapathoz, akik külön-külön fognak feladatokat elvégezni. Ezekhez szükség lesz vezetői kompetenciára, és ügyességre.

10:30-12:00 | Folytatjuk a képzést

Elkezdjük a képzés nehezebb részét, ahol olyan kommunikációs gyakorlatok lesznek, amikhez párba kell állni más cégvezetőkkel. A cél, hogy elérjük mindenkinél a teljes figyelmet, ami egy igazi vezetőnek kötelező.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-14:30 | Folytatjuk a gyakorlatokat

Gyakoroljuk a kommunikáció alapjait és azt, hogy hogyan tudod elérni, hogy minden utasításodat végrehajtsák a munkatársaid.

14:30-15:00 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-18:00 | Képzés folytatása és lezárása

Délután lezárjuk a képzést, de előtte még tovább folytatjuk ezeket a gyakorlatokat. Fontos, hogy minél több időt gyakoroljuk a kommunikáció minden részecskéjét, hiszen máshol ebben nem fognak számodra segíteni.

8:00-9:00 | Érkezés és reggeli

A szállodában megreggelizünk, majd 9:00-kor megérkezünk a képzés kezdetéhez.

9:00-10:30 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzés gyakorlatait.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi cégvezetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést gyakorlatokkal

Folytatjuk a képzés gyakorlatait.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-14:30 | Folytatjuk a gyakorlatokat

Folytatjuk a képzés gyakorlatait.

14:30-15:00 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-18:00 | Képzés folytatása és lezárása

Délután lezárjuk a képzést. Amikor minden résztvevő elérte azt a célt és nyereséget, amire szüksége van az emberek tökéletes kezeléséhez, akkor befejezzük a gyakorlatokat és a képzést. 

KINEK/KIKNEK AJÁNLJUK EZT A PRÉMIUM KÉPZÉST?

A DMA Power-t azoknak ajánljuk, akik kézzelfogható és működő cégfejlesztési eszközöket keresnek. Mi nem reggel 8-tól este 8-ig daráljuk neked az anyagot, amit aztán a cégben nem tudsz rendesen alkalmazni, hanem valóban működő anyagokat és eszközöket biztosítunk számodra, amivel el tudod érni a legmagasabb kommunikációs képességeket. Ha ilyet keresel, akkor ajánljuk neked ezt a képzést.

A KÉPZÉS ÁRA

A képzés ára tartalmazza:

  • magát a teljes képzést az elejétől a végéig;
  • a Mentorok személyre szabott segítségét;
  • az aznapi anyagot és minden kiegészítőt, amit átadunk számodra;
  • az előre lefoglalt helyedet a képzés teljes idejére.

295.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben egyedül veszel részt.

A képzés ára, amennyiben munkatársakkal/többen érkeztek:

285.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 3 fővel veszel részt.

270.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 6 fővel veszel részt.

250.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 9 fővel veszel részt.

A képzés ára NEM tartalmazza:

  • a szállást, a napi ellátás, illetve minden magánjellegű külön költekezést.

Kérj személyre szabott árajánlatot a DMA POWER képzésre, ahol 2 napot töltünk azzal, hogy tökéletes kommunikációs képességeket fejlessz ki magadnak és vezetőidnek!

Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next