DMA POWER

Csoportos, Prémium képzés

Outlet Hotel | Polgár

2021.11.23-25.

9:00 - 18:00

MI IS AZ A DMA POWER, ÉS MI AZ EREDMÉNYE?

A DMA Power egy olyan prémium képzés, amit évente 3-4 alkalommal tartunk, két-három naposakat. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez és nyugalmához. A DMA Power eredménye az, hogy a vezető képes utasításokat kiadni, tudja milyen alkotóelemei vannak a kommunikációnak, és a kiadott feladatait/utasításait egytől egyik mindenki elvégzi.

A DMA Power eredménye az, hogy a vezetőidnek kérdés nélkül végrehajtják az utasításait, amivel hatékonyabbá és kevésbé stresszessé válik a munkavégzés a cégben. Ezzel együtt jár az, hogy a kommunikáció tiszta, érthető és precíz lesz. Megmutatjuk, milyen lépésekkel érhető el ez, és konkrét gyakorlatokkal újra élessé tesszük a résztvevők kommunikációját. Olyan cégfejlesztési eszköz ez, amit kizárólag gyakorlatokkal képes elsajátítani egy cégvezető. Így 99%-ban gyakorlatokra épül a DMA Power, aminek az eredménye, hogy az emberek kezelése könnyűvé válik.

MITŐL PRÉMIUM A DMA POWER?

A Prémium számunkra azt jelenti, hogy hiába csoportos képzés, mentoraink képesek foglalkozni a Te személyes és céges nehézségeiddel, tudnak válaszolni minden kérdésedre. A képzéseink létszámát lekorlátoztuk, hogy Mentoraink ténylegesen a Te személyes kérdésedre tudjanak válaszolni, és ne általánosan valami más kérdésre. Az egész képzés folyamatos gyakorlatra és a tökéletes kommunikáció elsajátítására épül, amihez professzionálisan összeállított gyakorlati feladatokat kapsz, melyek segítségével egyből alkalmazni tudod a tanultakat, és be tudod vinni a cégedbe. Ha nehézséged van, akkor a Mentoraink addig adnak újabb nézőpontokat, amíg teljes megértésed nem lesz arról, hogy miért így működik a kommunikációs, és hogyan tudod ezt még jobban alkalmazni. Prémium, mivel nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem a cél, hogy ezután használni tudd az életedben a leírtakat, és valóban elérd azokat az ideális helyzeteket, amiket megálmodtál nálunk a képzésen. Az a szándékunk, hogy valóban változást és megfogható eredményt kapj a képzés által.

MI TÖRTÉNIK EGY DMA POWER KÉPZÉSEN?

A DMA Power az egyik csúcskategóriás képzésünk. A kommunikációnak elég sok fajtája van, viszont egy vezetőnek kötelező a lehető legmagasabb szinten kommunikálnia, különben az utasításai nem fognak célba érni, és sosem fognak elkészülni a feladatok. Az alapvető építőeleme a képzésnek, hogy sporttal és különböző megmozató játékokkal van kiegészítve. Ezalatt a 3 nap alatt, ameddig a képzés tart, vitamincsomagokat, DMA Power melegítőket, illetve kiegészítőket kapsz tőlünk. A sport pedig azért fontos, hogy minden résztvevő folyamatosan felfrissült legyen. Ezen a képzésen visszaszerezzük a vezetők kommunikációs képességét. Előre összeállított feladatokon fogunk haladni, ahol egy másik vezetővel, párban fogjátok végrehajtani a feladatokat. Olyan gyakorlatok lesznek, ahol egymást fogjátok végigsegíteni ezeken a napokon, és kiedzeni arra, hogy tökéletes kommunikációs képességekkel rendelkezzetek a képzés végén, tele ENEGRGIÁVAL, azaz POWER-rel.

A 3 NAP PONTOS MENETE

2021.11.23-25.

11:30-12:00 | Érkezés

Megérkezel a Power első helyszínére, majd megtörténik az adminisztráció, illetve átadunk mindent számodra – melegítő, vitaminok, kulacs.

12:00-13:00 | Ebéd

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-14:00 | A képzés alapjai, bevezetés

Ebéd után bemutatjuk neked azokat az alap kifejezéseket és fogalmakat, melyekre a következő 2 nap fog épülni. Ilyenek például a szándék és a kommunikáció.

14:00-16:00 | Gombfoci verseny

Felfújható, gömb alakú, műanyag, felvehető ruhákat adunk mindenkinek, majd 3 csapatra osztjuk a résztvevőket. A 3 csapat egy foci bajnokságon fog részt venni, egymás ellen. Ennek a gyakorlatnak a szándék gyakorlatbeli elsajátítása lesz a célja. Aki pedig a legtöbb meccset nyeri, az a győztes csapat.

16:00-18:00 | Képzés folytatása

Folytatjuk a képzést kommunikációs gyakorlatokkal, egészen a nap végéig. 

18:00-22:00 | Vacsora és wellness

Megvacsorázunk a hotelben, és célba vesszük a wellness helyiséget.

8:00-9:00 | Reggeli

A szállodában megreggelizünk, majd 9:00-kor kezdetét veszi a képzés.

9:00-10:30 | Gyakorlatok folytatása

Az első napon elkezdett gyakorlatokat folytatjuk, és egyre magasabb szintre visszük. 

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi cégvezetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:30-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a gyakorlatokat. A cél, hogy elérjük mindenkinél a teljes figyelmet, ami egy igazi vezetőnek kötelező.

12:00-12:45 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

12:45-15:00 | Roncsderby

Kimegyünk egy külső helyszínre, az úgynevezett Csirketelepre, ahol minden csapat fog kapni 1-1 autót. Ezekkel az autókkal háromféle gyakorlatot kell majd végrehajtani. 1: verseny. 2: borítás. 3: szerelés. Ennél részletesebben majd csak a résztvevők fogják ismerni a feladatokat.

15:00-15:15 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-19:00 | Képzés folytatása, szünet és lezárása

Este lezárjuk a képzést, de előtte még tovább folytatjuk ezeket a gyakorlatokat. Fontos, hogy minél több ideig gyakoroljuk a kommunikáció minden részecskéjét, hiszen máshol ebben nem fognak számodra segíteni. Közben pedig a csoport igénye szerint tartunk egy szünetet is.

8:00-9:00 | Reggeli

A szállodában megreggelizünk, majd 9:00-kor  kezdetét veszi a képzés.

9:00-10:30 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzés gyakorlatait.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi cégvezetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést gyakorlatokkal

Folytatjuk a képzés gyakorlatait.

12:00-12:45 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

12:45-15:00 | Squid Game

Végigmegyünk a híres Squid Game játékokon, ahol a résztvevők az életüket kockáztatva hajtják végre a feladatokat. A játékok sorrendben: Piros lámpa, zöld lámpa; Törökméz; Kötélhúzás; Páros vagy páratlan; A híd; Hol van?

15:00-15:15 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-19:00 | Képzés folytatása és lezárása

Amikor minden résztvevő elérte azt a célt és nyereséget, amire szüksége van az emberek tökéletes kezeléséhez, akkor befejezzük a gyakorlatokat és lezárjuk a képzést. 

KINEK/KIKNEK AJÁNLJUK EZT A PRÉMIUM KÉPZÉST?

A DMA Powert azoknak ajánljuk, akik kézzelfogható és működő cégfejlesztési eszközöket keresnek. Mi nem reggel 8-tól este 8-ig daráljuk neked az anyagot, amit aztán a cégben nem tudsz rendesen alkalmazni, hanem valóban működő anyagokat és eszközöket biztosítunk számodra, amivel el tudod érni a legmagasabb kommunikációs képességeket. Ha ilyet keresel, akkor ajánljuk neked ezt a képzést.

A KÉPZÉS ÁRA

A képzés ára tartalmazza:

  • magát a teljes képzést az elejétől a végéig;
  • a Mentorok személyre szabott segítségét;
  • az előre lefoglalt helyedet a képzés teljes idejére.

295.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben egyedül veszel részt.

A képzés ára, amennyiben munkatársakkal/többen érkeztek:

285.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 3 fővel veszel részt.

270.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 6 fővel veszel részt.

250.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 9 fővel veszel részt.

A KIEGÉSZÍTŐK ÁRA

A kiegészítők ára tartalmazza:

  • DMA Power brand-es melegítő felső és alsó;
  • DMA Power brand-es kulacs;
  • DMA Power brand-es 3 napra elegendő vitamincsomag;
  • ellátás, azaz mindhárom napra ebéd, gyümölcsbekészítés, és naponta 2 db kávé;
  • illetve a DMA Power játékaihoz az eszközöket.

60.000 Ft/fő

EZEK NEM TARTALMAZZÁK A KÖVETKEZŐKET:

A képzés és a kiegészítők ára NEM tartalmazza (ezeket a hotelben saját magadnak kell rendezned):

  • a szállás – amely 32.000 Ft (2 éjszaka, reggeli, vacsora), amennyiben egy másik fővel aslzol egy szobában VAGY 56.000 Ft (2 éjszaka, reggeli, vacsora), amennyiben egyedül alszol egy szobában;
  • minden magán jellegű külön költekezés.

Kérj személyre szabott árajánlatot a DMA POWER képzésre, ahol 3 napot töltünk azzal, hogy tökéletes kommunikációs képességeket fejlessz ki magadnak és vezetőidnek!

Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next