MENTOR PROGRAM

Stabilizáld vállalkozásod a DMA Mentoraival!

MI A MENTOR PROGRAM EREDMÉNYE?

Volt már olyan, hogy egyedül érezted magad a céged vezetésében? A Mentor Programunk segítségével elérjük azt, hogy folyamatos lendülete legyen a cégvezetőnek, akinek már soha nem kell egyedül éreznie magát. A Mentor Program eredménye az, hogy a vállalkozásba bevezetődnek olyan cégfejlesztési eszközök, melyekkel azt stabilizálni és folyamatos növekvő pályára lehet állítani. Folyamatos kommunikációban vagyunk egymással, és mindig elérhetőek vagyunk számodra, ami által nyugalom és stresszmentesség jellemzi majd a mindennapjaidat. Segítünk, ha bármilyen kérdésed van, és lezárjuk közösen a lezáratlan dolgokat.

MILYEN A FELÉPÍTÉSE A MENTOR PROGRAMNAK?

12 hónap

12 hónapon keresztül, akár 52 hétig kapsz tőlünk olyan cégre szabott tanácsokat, melyeket segítünk alkalmazni a mindennapjaidba, és bevezetni a cégedbe. Bármilyen nehézségbe is ütközöl, elérhetőek vagyunk számodra, és minden kérdésre személyesen válaszolunk neked.

 

Folyamatos segítség

Az említett 52 hét alatt folyamatosan kapod a cégfejlesztési eszközöket. Nem engedjük el a kezed, és az 1 év alatt folyamatosan melletted vagyunk. Nincsenek megszakítások, amelyek miatt
esetleg elakadhat az együttműködés.

MILYEN A FELÉPÍTÉSE A MENTOR PROGRAMNAK?

Prémium

Professzionálisan összeállított képzési anyagot kapsz a kép-
zés mellé, melyet egyből tudsz alkalmazni a cégedben. Ez a képzéseink különlegessége, hogy nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem gyakoroljuk, rád szabjuk, és a cél, hogy ezután használni tudd az életedben ezeket.

 

Célok

Végeredményként azt is említhetjük, hogy a céges és egyéni céljaidat folyamatosan segítjük. A kidolgozott programodban folyamatosan ezen dolgozunk, hogy minél több célod elérd, ezzel stabilitást elérve a cégedben és stresszmentességet az életedben.

MILYEN TÉMÁBAN MENTORÁLUNK?

Évtervező

Hogyan érjük el az éves célkitűzéseket?

Jutalmak és büntetések

Mikor büntesd, és hogyan jutalmazd a munkatársaidat?

Vállalati etika

Miként legyen stresszmentes a munkahely?

Hogyan tarts vezetői meetinget?

Miért kell meeting, és hogyan kell megtartani?

Márkaépítés/PR

Milyen módon lehet ismert a céged?

Tárgyalástechnika

Hogyan tárgyalj a legtöbb profitért?

Emberek kezelése

Hogy kezeld az embereket, hogy motiváltak legyenek?

Kommunikáció a cégen belül

Milyen módokon kommunikálj a cégen belül?

Munkatársak motiválása

Milyen eszközökkel tudod motiválni a munkatársaidat?

Pénzügyi stabilitás

Hogyan érj el pénzügyileg stabil céget?

Kérj személyre szabott árajánlatot a Mentor Programra, ahol stabilizáljuk vállalkozásod a DMA Mentoraival!

Az árajánlatot kötelezettségmentesen tudod kérni.

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

TAPASZTALAT A MENTOR PROGRAMRÓL:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next