JÚLIUSI KÉPZÉSEK

Megtalálod az összes képzésünket, amit júLiusban fogunk tartani.

Hogyan tartsd össze a csapatod? | Reggeli löket

Akkor érdemes részt venned, ha szeretnél növelni a csapat hatékonyságán, valamint szeretnéd rövidíteni a cigiszünet hosszúságát, illetve megtartanád azokat a munkatársakat, akikre hosszú távon építesz.

ONLINE

2021.07.07.

9:00 – 10:30

Emberek kezelése | Cégvezetői Akadémia

Ha igazságtalanság van a cégben, és az nem jól van kezelve, akkor a jó emberek elmennek, a rosszak ott maradnak, és még fizetést is kapnak.

Egy gyakorlaton keresztül az igazságtalan helyzeteket fogod megtanulni kezelni. Illetve választ kapsz arra, hogy mit tegyél, ha a munkatársak kifogásokkal, igazolásokkal, kritikákkal állnak elő, és nincs kész a meló.

A rosszul kezelt munkatársnak az eredménye, hogy a termelési szándéka a béka segge alá fog menni.

A büntetés, a szidalom, az elnézőség nem hoz eredményeket. A képzésen egy konkrét módszert tanulsz meg arra, hogyan kezeld jól az embereket.

MISKOLC

2021.07.14.

9:00 – 17:00

Hogyan érd el, hogy megtartsd a jó munkaerőt? | Cégvezetői Akadémia

Mi történik akkor, ha a kulcsembered egyik napról a másikra beadja a kulcsot

Gyakorlati vezetői eszközöket fogsz elsajátítani a két nap alatt, amivel megelőzhető az, hogy a kulcsembereid lelépjenek.

Egy rosszul kezelt kifogás eredménye egy olyan munkatárs, aki nem termel, csúszik a határidővel, és azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, hogy igaza van.

Megtanulod az alap kifogásokat és a leghülyébb kifogásokat úgy kezelni, hogy ne legyen sértődés, és a munka is el legyen végezve.

A vezetők gyakran félelemben és stresszben élnek, mert nem tanulták meg a munkatárs megtartás szabályait, így nagy fizetésekkel próbálják ezt kompenzálni, ami gyakran nem térül meg.

A két nap alatt konkrét Irányelvvel térsz haza, amit be tudsz vezetni azonnal a cégbe, aminek köszönhetően a jövőben nem kell túlfizetned a munkatársaidat. Megtanulod, hogy nagyon fontos a jó fizetés, de cserébe jó termelést is kapsz.

POLGÁR

2021.07.21.-22.

9:00 – 17:00

MILYEN A JÓ VEZETŐ?

Nehézséged van azzal kapcsolatban, hogy egy utasítás, amit kiadsz, kész is legyen a megbeszéltek szerint?

A jó vezető képzésen Soós Zoltánnal olyan vezetői eszközöket sajátítasz el, amellyel eléred az embereknél, hogy a kiadott utasítások végre legyenek hajtva. megtanulod, hogy egy jó vezető hogyan motiválja a munkatársakat, hogy egy közös cél elérése érdekében dolgozzanak.

AVALON PARK

2021.07.28.

9:00 – 18:00

Jelentkezz kötelezettségmentesen és próbáld képzéseink bármelyikét.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next

Érdekel, hogyan lehetsz még jobb vezetője vállalkozásodnak, stabilitást elérve?

Iratkozz fel az Online Magazinunkra, és tanulj gyakorlati vezetői eszközöket, melyeket egyből alkalmazni tudsz a cégedben!

40 000+

HAVI OLVASÓ

8

HAVI ÜZLETI TARTALOM

DÍJMENTES

FELIRATKOZÁS

Kötelezettségmentes feliratkozás, azaz amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.