2022. JANUÁRI KÉPZÉSEK

ÉVTERVEZÉS

Megtalálod az összes képzésünket, melyet 2022 januárjában fogunk tartani.

Hogyan váltsd valóra terveidet? | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel el tudod érni az éves célkitűzéseidet, illetve megmutatjuk, mit is jelent az ideális kép, a stratégiai terv, a projektek, és hogyan lehet egyszerűen alkalmazni ezeket.

ONLINE

2022.01.12.

9:00 – 10:30

Célok kitűzése és elérése | Cégvezetői Akadémia

Átvesszük, hogy pontosan mi az a módszer, amivel 100%-os hatékonysággal tudod megtervezni a céged jövőképét. Letisztázzuk, miért fontos a tervezés, mi az az ideális kép, csatatervek, főcélok, irányelvek, célok, stratégiai tervek és minden, ami a tervezéshez szükséges. Gyakoroljuk a tervezés alapjait, majd bele is kezdünk a konkrét gyakorlatba. Átadunk részedre egy anyagot, amiben ki tudod dolgozni az ideális képeidet, és amiben dolgozni tudsz a nap során. Meghallgathatod más vállalkozók tapasztalatait, sikereit, felismeréseit a tervezéssel kapcsolatban. Illetve, olyan referenciákat olvasunk fel, melyekből a Te cégedre szabva tudod eltanulni a cégfejlesztési eszközöket.

POLGÁR | OUTLET HOTEL

2022.01.19.

9:00 – 17:00

Évtervező | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

Átvesszük, hogy pontosan mi az a módszer, amivel 100%-os hatékonysággal tudod megtervezni a céged jövőképét.

Letisztázzuk, miért fontos a tervezés, mi az az ideális kép, csatatervek, főcélok, irányelvek, célok, stratégiai tervek és minden, ami a tervezéshez szükséges.

Gyakoroljuk a tervezés alapjait, majd bele is kezdünk a konkrét gyakorlatba. Átadunk részedre egy anyagot, amiben ki tudod dolgozni az ideális képeidet, és amiben dolgozni tudsz a nap során.

2. NAP

Cégre szabottan válaszolunk az első nap felmerülő kérdéseire.

Az ideális kép írását addig folytatjuk, amíg egy stabilitást nem érsz el azzal kapcsolatban.

Meghallgathatod más vállalkozók tapasztalatait, sikereit, felismeréseit a tervezéssel kapcsolatban.

Illetve, olyan referenciákat olvasunk fel, melyekből a Te cégedre szabva tudod eltanulni a cégfejlesztési eszközöket.

POLGÁR | OUTLET HOTEL

2022.01.26-27.

9:00 – 17:00

Zolka Toth
2021.03.18.
Hitelesített
Profi csapat!
Attila Kanyok
2020.12.01.
Hitelesített
A legjobb cégfejlesztő hazánkban!
Károly Tóth
2020.10.21.
Hitelesített
Értékes, előre mutató vezető eszköztárat kínál a hely, melyet ajánlok minden fejlődni vágyó vezetőnek.
Tóth Peti
2020.07.30.
Hitelesített
Professzionális szolgáltatás! Hozzáértés, szakértelem jellemzi őket! Köszönöm hogy tanulhatok tőlük!
Ottó Kerekes
2020.07.29.
Hitelesített
A DMA nagyon sokat segített a vállalkozásunkba, hogy az precizen és biztonságosan működhessen. Ezen kívül a kommunikációdat is fejlesztheted, ami az élet minden részén fontos lehet
Donát Kerekes
2020.07.29.
Hitelesített
A DMA teljeskörű megoldást nyújt a cég minden területére. Ezek mellett személyiségfejlődésen is részt veszel az akadémiák alatt.
László Farkas
2020.07.29.
Hitelesített
Minden alkalommal, nagyon sok azonnal használható tudással térünk haza, amitől sokkal hatékonyabbak leszünk.

Kérj személyre szabott árajánlatot a Cégvezetői Akadémiánkra, akár 1 alkalomra is! 

Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next