EMBEREK KEZELÉSE KURZUS

Stabilizáld vállalkozásod az emberek kezelésével!

MI AZ EMBEREK KEZELÉSE KURZUS EREDMÉNYE?

Szeretnéd elérni, hogy a csapatod önállóan dolgozzon, stressz és belső szurkálódások nélkül? Amíg a belső kommunikáció, vállalati etika, emberek kezelése nem működik tökéletesen a cégedben, addig lehetetlen lesz kiszállnod a vállalkozásból. Ennek a kurzusnak pedig pont ez a célja! Az Emberek Kezelése Kurzusnak az eredménye, hogy a vezető tudja kezelni az embereket és a kifogásaikat, ezzel a cégen belüli feszültséget megszüntetve. Ezt gyakorlatokkal és elméleti anyagokkal el tudod sajátítani a kurzus alatt. A kurzus másik eredménye, hogy a vezetőnek rengeteg ideje szabadul fel, mivel nem kell újra és újra elmondania az utasításokat. Mivel teljesen rád szabjuk a képzés anyagát, teljes megértést kapsz az emberek kezeléséről.

MILYEN A FELÉPÍTÉSE AZ EMBEREK KEZELÉSE KURZUSNAK?

1. alkalom | Motiváció | 1 óra
Letisztázzuk, pontosan milyen alapokra is épül egy szervezet, és, hogy neked milyen lépéseket kell megtenned ahhoz, hogy stabilabb céged legyen, ami akár magától is tud működni. Ezután bemutatjuk, mi motiválja a munkavállalókat, és, hogy neked hogyan kellene motivált munkatársakat elérni. Gyakorlatokkal.

 

2. alkalom | Vállalati Etika | 1 óra
Letisztázzuk, hogy mit is jelent az etika szó. Példákkal és gyakorlatokkal addig vesszük át, amíg teljesen érthető nem lesz. Átvesszük, milyen kezelési módok vannak az etika területén, és, hogy ezek milyen áramláson működnek, azaz ki kiért felelős. Gyakorlatokkal.

3. alkalom | Etikai Spirál | 1 óra

Van egy Etikai Spirál, amire példákat mutatunk, és elmagyarázázuk a működését. Valós szituációkat veszünk elő, és gyakorolojuk ezek felismerését a való életben. Ezután fel fogod tudni ismerni, mikor valaki nem tartja a szavát, és, miért lógnak meg az emberek bizonyos szituációkban.

 

4. alkalom | Emberek kezelése | 1 óra

Az előző 3 órában megszerzett tudásoddal megmutatjuk, pontosan hogyan kezeld az embereket úgy, hogy ne legyen belőle sértődés, rossz érzés, de mégis készen legyen minden feladat. Rád szabjuk azt a gyakorlatot, amivel ezt a képességet el tudod sajátítani nagyon gyorsan.

KAPSZ EGY MENTORT

A Mentorod lesz az az ember, aki folyamatosan figyel rád, és kielégíti minden igényedet. Ha kérdésed van, akkor Ő tud mindenre választ adni, és végigkísér téged a kurzuson. Prémium kategóriába tartozik az Emberek Kezelése Kurzus, mivel teljesen rád szabjuk a teljes anyagot, és cégre szabottan veled tudunk foglalkozni a kurzus teljes ideje alatt. A Mentorod fel van készülve mindenre, bármilyen nehézségbe is ütközz. Teljesen kiképeztük az összes Mentorunkat arra, hogy mindenféle megakadáson tökéletesen át tudjon vinni téged és a cégedet.

TAPASZTALAT A KURZUSRÓL:

“Ez a kurzus elindított minket afelé, hogy a maximumot hozzuk ki a munkatársakból, és tudjuk őket kezelni, illetve motiválni is. Felismertük, hogy melyik munkatársunkat tudjuk motiválni és hogyan, illetve pontosan kitől kell megválnunk, aki visszafogja a cég fejlődését belülről. Egyenes út volt a teljes cég átszervezéséhez ez a kurzus. Kulcspozícióba tudtunk olyan embereket előléptetni, akik igazán megérdemelték azt, és valóban jól dolgoztak, csak ezelőtt nem vettem észre. Ennek a kurzusnak az előnye, hogy olyan nézőpontokat kaptam, melyekkel hatékonyabbá tudtam szervezni a céget.”

Kérj személyre szabott árajánlatot az Emberek Kezelése Kurzusra, ahol megtanítjuk, hogyan kezeld az embereidet!

Az árajánlatot kötelezettségmentesen tudod kérni.

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next