ELVONULÁS

CSOPORTOS, PRÉMIUM KÉPZÉS

Outlet Hotel | Polgár

2021.06.30. - 07.01.

9:00 - 18:00

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI AZ ELVONULÁSON?

Amikor nincsenek leírva a célok, óriási káosz és időhiány üti fel a fejét, mert az irányok nem egyeznek. Az Elvonuláson megfogalmazzuk, hogy hova fogunk eljutni a jövőben, megnézzük, hogy mi a jelenlegi helyzet, és a kettő közé stratégiai terveket állítunk fel. Ezeket lebontjuk havi és napi teendőkre, hogy elérjük a kitűzött célokat. Mindezt egy olyan cégfejlesztési eszköz segítségével fogod leírni, amit azonnal tudsz használni a munkatársakkal. Konkrét esettanulmányokon és tapasztalatokon megyünk keresztül.

MENTORÁLÁS A VEZETŐI ESZKÖZÖKRŐL

A céljaid kidolgozása mellett lehetőséged lesz a Mentorok segítségével vezetői eszközöket megismerni. Olyan információkat fogsz kapni, amiket már másnap is tudsz használni a cégedben. Ezzel is lépést tudsz tenni a nagyobb stabilitás és a több szabadidő felé.

2021.06.30. - 07.01.

Az egész Elvonulás alatt teljes ellátásban lesz részed:

 • Csoportos, prémium képzés, ahol megtervezed a vállalkozásod jövőjét.
 • Vezetői eszközök megismerése a Mentorokkal (csoportosan).

 • Személyre szabott konzultációk (egyénileg).

 • Szállás egy igazán különleges business hotelben.

 • Étkezés (étel + ital reggel, délben, este).

AZ ELVONULÁS MENETRENDJE

 • SZERDA – 06.30.

  Nincs meg a lendület a mindennapokban, és elveszik a belső hajtóerő a jövőre nézve?

  • Az első napon helyreállítjuk a belső motivációt, és megtanuljuk, hogyan tartsuk fenn a lelkesedésünket. 

  Az időhiány attól függ, hogy mire koncentrálsz, a jövőre vagy a múltra? Ha csak a múlton rágódsz, akkor teljesen elveszted a jövőd teremtésére való képességed.

  • A jövőt csak megfelelő munkatársakkal tudod csapatban együtt építeni, így fontos, hogy meg tudd találni bármilyen körülmények között a számodra megfelelő munkatársakat. A jövőd teremtésével és a munkatárs megtalálással is fogunk foglalkozni.

  Cégfejlesztési eszköz, amellyel dolgozunk: Admin Skála – Ideális kép írása, Munkatárs megtalálás

 • CSÜTÖRTÖK – 07.01.

  Ha nincs pontosan, előre megtervezve a jövőd, akkor megtörténhet bármi, és a céged rabja leszel, mivel a problémák elhárításán fogsz dolgozni. Mit tehetsz, hogy kívülről tudd irányítani a céged, és milyen cégvezetői eszköz lesz a segítségedre ehhez? A második napon ezt is kivesézzük.

  „Ha vezetőnek tartod magad, de senki nem követ, akkor csak egyszerűen elmentél sétálni.” -John C. Maxwell

  Csütörtökön a jó vezető jellemvonásaival is foglalkozunk, hogy még jobb vezetővé válj. Tudnod kell, hogyan add el a céges célokat a munkatársaknak, hogy ők is magukénak érezzék azokat, és egy irányba húzzon a csapat.

  Cégfejlesztési eszköz, amellyel dolgozunk: Szervezési Tábla – Kalapleírások, Megértés összetevői

KÉRJ AJÁNLATOT A KÖVETKEZŐ ELVONULÁSRA!

Az árajánlatot kötelezettségmentesen le tudod tölteni!

Árajánlat gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next

Érdekel, hogyan lehetsz még jobb vezetője vállalkozásodnak, stabilitást elérve?

Iratkozz fel az Online Magazinunkra, és tanulj gyakorlati vezetői eszközöket, melyeket egyből alkalmazni tudsz a cégedben!

40 000+

HAVI OLVASÓ

8

HAVI ÜZLETI TARTALOM

DÍJMENTES

FELIRATKOZÁS

Kötelezettségmentes feliratkozás, azaz amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni!

Igénylés gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.