ELVONULÁS | Prémium Képzés

Csoportos, Prémium képzés

Outlet Hotel | Polgár

2022.02.22-24.

9:00 - 18:00

MI IS AZ AZ ELVONULÁS?

Az Elvonulás egy prémium képzés, amit kéthavonta tartunk, két-három naposakat, vagy akár egyheteseket is, külföldön, illetve belföldön. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez. Az Elvonulás eredménye az, hogy a vezető látja a cége pontos jövőképét, és az ehhez tartozó feladatokat, amiket képes leosztani feladatként a munkatársainak.

MITŐL PRÉMIUM AZ ELVONULÁS?

A Prémium számunkra azt jelenti, hogy hiába csoportos képzés, Mentoraink képesek foglalkozni a Te személyes és céges nehézségeiddel, tudnak válaszolni minden kérdésedre. A képzéseink létszámát lekorlátoztuk, hogy Mentoraink ténylegesen a Te személyes kérdésedre tudjanak válaszolni, és ne általánosan valami más kérdésre. Az egész képzés folyamatos gyakorlatra és a céged jövőjének kidolgozására épül, amihez egy professzionálisan összeállított anyagot kapsz, amit egyből tudsz alkalmazni, és be tudod vinni a cégedbe. Ha nehézséged van, akkor a Mentoraink addig adnak újabb nézőpontokat, ameddig teljes megértésed nem lesz arról, hogy miért így működik a célok kitűzése, és hogyan lehet ezeket valóban elérni. Prémium, mivel nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem a cél, hogy ezután használni tudd az életedben a leírtakat, és valóban elérd azokat az ideális helyzeteket, amiket megálmodtál nálunk a képzésen. Az a szándékunk, hogy valóban változást és megfogható eredményt kapj a képzés által.

 

MI TÖRTÉNIK EGY ELVONULÁSON?

Az Elvonulás a csúcskategóriás képzésünk. A téma Te magad, a céged és az életed. 4 lépésben tesszük meg az utat addig, hogy megvalósítsd a terveidet, álmaidat. Első lépésben megfogalmazod, hogy milyen lenne számodra az ideális helyzet. Kidolgozzuk alaposan, és akár több oldalon keresztül leírjuk ezeket részletesen. Második lépésben csak le kell írni, hogy a jelenlegi helyzeted hogyan működik, és mi az, ami jelenleg van. Harmadik lépés, hogy kidolgozzuk alaposan azokat a terveket, melyekkel át tudod hidalni a jelenlegi helyzeted és az ideális helyzet közötti utat. Negyedik lépésben pedig a megvalósítás történik, azaz a feladatok leadása a munkatársaknak, illetve az ideális helyzet eléréséhez szükséges feladatok elvégzése. Bár leginkább azt szoktuk ajánlani, hogy a munkatársaknak adjuk ki a feladatokat, ne pedig a vezető végezze el. Amikor készen vagy egy ilyen terület teljes kidolgozásával, akkor kiválasztunk egy következőt, és jöhet az első lépés újra. Ezeket a területeket kizárólag Te fogod kiválasztani, mi azokat fogjuk ajánlani, melyek számodra a legtöbb sikert hozhatják.

A 3 NAP PONTOS MENETE

2022.02.22-24.

Az egész Elvonulás alatt teljes ellátásban lesz részed:

Csoportos, prémium képzés, ahol megtervezed a vállalkozásod jövőjét.

Teljes ellátás egy exkluzív szállodában. Szállás, étel, ital és minden tekintetben.

12 fő vesz részt, akikre 6 db Mentort adunk, szóval 100%-os a figyelem és cégre szabott szolgáltatás.

A 3 NAP PONTOS MENETE AZ ELVONULÁS IDŐPONTJÁHOZ KÖZELEDVE ELÉRHETŐVÉ VÁLIK.

11:30-12:00 | Érkezés

Megérkezel az Elvonulás első helyszínére, majd megtörténik az adminisztráció, illetve átadunk mindent számodra.

12:00-13:00 | Ebéd

Megebédelünk, pizza, hamburger vagy bármi, amit megkívánsz megrendeljük, illetve elfogyasztjuk.

13:00-14:00 | Szünet és felkészülés

Szünetet tartunk, illetve felkészülünk a versenyre. Szétosztjuk a résztvevőket 3 csapatra – ügyességi szint szerint – majd eligazítást kapunk a gokartokkal kapcsolatban. Mindenki felveszi a versenyruházatát.

14:00-17:00 | A verseny megkezdődik

Mind a 3 csapat egymás ellen versenyeznek, felváltva. A cél, hogy minél gyorsabban tudj körbe érni a gokart pályán. Minden csapat 5-5-5 menetet fog menni, hogy kiderítsük ki a leggyorsabb a pályán.

17:00-17:20 | Díjak

A nap végén díjazzuk a legügyesebbeket. Természetesen nem csak a gyorsaságot, hanem a szándékot is díjazzuk.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön is a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés

A képzés fontos szavait fogjuk tisztázni, illetve bevezetünk a célok kitűzésének és elérésének rejtelmeibe. Ez leginkább az elméleti rész.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi cégvezetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést gyakorlatokkal

Megmutatjuk, milyen eszközök léteznek a célok eléréséhez, amiket rád szabunk, illetve megmutatjuk, hogyan működnek és hogyan tudod a Te cégedben használni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-14:30 | Folytatjuk a gyakorlatokat

Gyakoroljuk a célok kitűzését és a cégfejlesztési eszközeinket, melyekkel el tudod érni a leírt és megtervezett céljaidat. Közben pedig más cégvezetők tapasztalatait hallgathatod, akik már alkalmazták ezeket az eszközöket.

14:30-15:00 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-18:00 | Képzés folytatása és lezárása

Délután lezárjuk a képzést, de előtte még olyan referenciákat olvasunk fel, amelyek segítenek számodra a legtöbb megértést és nyereséget adni a képzéssel kapcsolatban. Illetve folytatjuk a gyakorlatokat a képzés végéig.

8:30-9:00 | Érkezés

Elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön is a képzés.

9:00-10:30 | Folytatás

Folytatjuk az előző nap elkezdett gyakorlatokat.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi cégvezetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést gyakorlatokkal

Folytatjuk a gyakorlatokat. Közben pedig folyamatosan személyre szabott segítséget kapsz a Mentorodtól.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-14:30 | Folytatjuk a gyakorlatokat

Folytatjuk a tervezést és a gyakorlatokat.

14:30-15:00 | Gyümölcs szünet

Ízletes gyümölcsökkel várnak minket, megterítve, amit elfogyasztunk a szünetben.

15:00-18:00 | Képzés folytatása és lezárása

Délután lezárjuk a képzést, meghallgatjuk egymás sikereit. Néhány vállalkozó pedig felolvassa a saját ideális képét is, amelyből inspirálódni tudsz.

KINEK/KIKNEK AJÁNLJUK EZT A PRÉMIUM KÉPZÉST?

Az Elvonulást azoknak ajánljuk, akik kézzelfogható és működő cégfejlesztési eszközöket keresnek. Mi nem reggel 8-tól este 8-ig daráljuk neked az anyagot, amit aztán a cégben nem tudsz rendesen alkalmazni, hanem valóban működő anyagokat és eszközöket biztosítunk számodra, melyekkel el tudod érni az Elvonuláson kidolgozottakat a képzés után. Ha ilyet keresel, akkor ajánljuk neked ezt a képzést.

A KÉPZÉS ÁRA

A képzés ára tartalmazza:

  • magát a teljes képzést az elejétől a végéig;
  • a Mentorok személyre szabott segítségét;
  • az aznapi anyagot, amit átadunk számodra;
  • az előre lefoglalt helyedet a képzés teljes idejére.

295.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben egyedül veszel részt.

A képzés ára, amennyiben munkatársakkal/többen érkeztek:

285.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 3 fővel veszel részt.

270.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 6 fővel veszel részt.

250.000 Ft/3 nap/fő - amennyiben minimum 9 fővel veszel részt.

A képzés ára NEM tartalmazza:

  • a szállást, a napi ellátás, illetve minden magánjellegű külön költekezést.

Kérj személyre szabott árajánlatot az Elvonulásra, ahol tökéletesen megtervezzük és kidolgozzuk a céged jövőképét!

Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next