ELVONULÁS

CSOPORTOS, PRÉMIUM KÉPZÉS

Siófok, Mala Garden

2021.09.28 - 09.30.

9:00 - 18:00

MI IS AZ AZ ELVONULÁS?

Az Elvonulás egy prémium képzés, amit kéthavonta tartunk, két-három naposakat, vagy akár egyheteseket is, külföldön, illetve belföldön. A helyszínek mindig különlegesek, amik hozzájárulnak a képzés prémium minőségéhez. Az Elvonulás eredménye az, hogy a vezető látja a cége pontos jövőképét, és az ehhez tartozó feladatokat, amiket képes leosztani feladatként a munkatársainak.

MITŐL PRÉMIUM AZ ELVONULÁS?

A Prémium számunkra azt jelenti, hogy hiába csoportos képzés, Mentoraink képesek foglalkozni a Te személyes és céges nehézségeiddel, tudnak válaszolni minden kérdésedre. A képzéseink létszámát lekorlátoztuk, hogy Mentoraink ténylegesen a Te személyes kérdésedre tudjanak válaszolni, és ne általánosan valami más kérdésre. Az egész képzés folyamatos gyakorlatra és a céged jövőjének kidolgozására épül, amihez egy professzionálisan összeállított anyagot kapsz, amit egyből tudsz alkalmazni, és be tudod vinni a cégedbe. Ha nehézséged van, akkor a Mentoraink addig adnak újabb nézőpontokat, ameddig teljes megértésed nem lesz arról, hogy miért így működik a célok kitűzése, és hogyan lehet ezeket valóban elérni. Prémium, mivel nemcsak ledaráljuk az anyagot, hanem a cél, hogy ezután használni tudd az életedben a leírtakat, és valóban elérd azokat az ideális helyzeteket, amiket megálmodtál nálunk a képzésen. Az a szándékunk, hogy valóban változást és megfogható eredményt kapj a képzés által.

MI TÖRTÉNIK EGY ELVONULÁSON?

Az Elvonulás a csúcskategóriás képzésünk. A téma Te magad, a céged és az életed. 4 lépésben tesszük meg az utat addig, hogy megvalósítsd a terveidet, álmaidat. Első lépésben megfogalmazod, hogy milyen lenne számodra az ideális helyzet. Kidolgozzuk alaposan, és akár több oldalon keresztül leírjuk ezeket részletesen. Második lépésben csak le kell írni, hogy a jelenlegi helyzeted hogyan működik, és mi az, ami jelenleg van. Harmadik lépés, hogy kidolgozzuk alaposan azokat a terveket, melyekkel át tudod hidalni a jelenlegi helyzeted és az ideális helyzet közötti utat. Negyedik lépésben pedig a megvalósítás történik, azaz a feladatok leadása a munkatársaknak, illetve az ideális helyzet eléréséhez szükséges feladatok elvégzése. Bár leginkább azt szoktuk ajánlani, hogy a munkatársaknak adjuk ki a feladatokat, ne pedig a vezető végezze el. Amikor készen vagy egy ilyen terület teljes kidolgozásával, akkor kiválasztunk egy következőt, és jöhet az első lépés újra. Ezeket a területeket kizárólag Te fogod kiválasztani, mi azokat fogjuk ajánlani, melyek számodra a legtöbb sikert hozhatják.

KINEK/KIKNEK AJÁNLJUK EZT A PRÉMIUM KÉPZÉST?

Az Elvonulást azoknak ajánljuk, akik kézzelfogható és működő cégfejlesztési eszközöket keresnek. Mi nem reggel 8-tól este 8-ig daráljuk neked az anyagot, amit aztán a cégben nem tudsz rendesen alkalmazni, hanem valóban működő anyagokat és eszközöket biztosítunk számodra, melyekkel el tudod érni az Elvonuláson kidolgozottakat a képzés után. Ha ilyet keresel, akkor ajánljuk neked ezt a képzést.

2021.09.28-30.

Az egész Elvonulás alatt teljes ellátásban lesz részed:

 • Csoportos, prémium képzés, ahol megtervezed a vállalkozásod jövőjét.
 • Teljes ellátás a Balaton egyik legexkluzívabb szállodájában. Szállás, étel, ital és minden tekintetben.
 • 12 fő vesz részt, akikre 6 db Mentort adunk, szóval 100%-os a figyelem és cégre szabott szolgáltatás.

AZ ELVONULÁS MENETRENDJE

 • KEDD – 09.28. – 12:00-18:00

  Megérkezünk a helyszínre, és felkészülünk a képzésre.

  • Az előre, professzionálisan összeállított anyagot minden résztvevőnek átadjuk.

  • Felvezetjük a következő két nap anyagát, illetve bemutatjuk, pontosan hogyan fogunk haladni, és mit fogunk csinálni a két nap alatt.

 • SZERDA – 09.29. – 9:00-18:00

  Ha nincs pontosan, előre megtervezve a jövőd, akkor megtörténhet bármi, és a céged rabja leszel, mivel a problémák elhárításán fogsz dolgozni. Mit tehetsz, hogy kívülről tudd irányítani a céged, és milyen cégvezetői eszköz lesz a segítségedre ehhez? A második napon ezt is kivesézzük.

  „Ha vezetőnek tartod magad, de senki nem követ, akkor csak egyszerűen elmentél sétálni.” – John C. Maxwell

  A szerdai napon a jó vezető jellemvonásaival is foglalkozunk, hogy még jobb vezetővé válj. Tudnod kell, hogyan add el a céges célokat a munkatársaknak, hogy ők is magukénak érezzék azokat, és egy irányba húzzon a csapat.

  Cégfejlesztési eszköz, amellyel dolgozunk: Szervezési Tábla – Kalapleírások, Megértés összetevői

 
 
 • CSÜTÖRTÖK – 09.30. – 9:00-16:00

  Nincs meg a lendület a mindennapokban, és elveszik a belső hajtóerő a jövőre nézve?

  • A harmadik napon helyreállítjuk a belső motivációt, és megtanuljuk, hogyan tartsuk fenn a lelkesedésünket. 

  Az időhiány attól függ, hogy mire koncentrálsz, a jövőre vagy a múltra. Ha csak a múlton rágódsz, akkor teljesen elveszted a jövőd teremtésére való képességed.

  • A jövőt csak megfelelő munkatársakkal tudod csapatban együtt építeni, így fontos, hogy meg tudd találni bármilyen körülmények között a számodra megfelelő munkatársakat. A jövőd teremtésével és a munkatárs megtalálással is fogunk foglalkozni.

  Cégfejlesztési eszköz, amellyel dolgozunk: Admin Skála – Ideális kép írása, Munkatárs megtalálás

AZ ELVONULÁS ÁRA

3 NAP ELVONULÁS PRÉMIUM KÉPZÉS - 295.000 FT

2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS (1 SZOBA - 1 FŐ), REGGELI, EBÉD, VACSORA, GARÁZSHELY, NAPI 2 DB KÁVÉ, VÍZ ÉS WELLNESS - 125.000 FT

VAGY

2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS (1 SZOBA - 2 FŐ, TEHÁT VALAKI MÁSSAL), REGGELI, EBÉD, VACSORA, GARÁZSHELY, NAPI 2 DB KÁVÉ, VÍZ ÉS WELLNESS - 110.000 FT

Kérj személyre szabott árajánlatot az Elvonulásra, ahol 3 napot töltünk a céged fejlesztésével!

Az ajánlatot kötelezettségmentesen tudod kérni.

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next