DECEMBERI KÉPZÉSEK

Megtalálod az összes képzésünket, amit decemberben fogunk tartani.

Hogyan bérezz teljesítmény alapján? | Reggeli löket

Bemutatunk olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel a munkatársaid bérezése könnyebbé válhat, illetve hatékonyabbá is teheti a céged.

ONLINE

2021.12.01.

9:00 – 10:30

Teljesítménybérezés | Cégvezetői Akadémia

1. NAP

2. NAP

Pontosan átvesszük, mit is jelent a teljesítménybérezés, és hogy a Te cégedben ezt mire tudod alkalmazni. Rávezetünk a legegyszerűbb megoldásra, ahogyan teljesítmény alapján tudsz bérezni. Átvesszük, hogyan kell egy vállalkozásban felosztani a beérkező pénzeket. Erre rendszereket mutatunk, melyek közül a Te cégedre legjobban illőt tudod rászabni, amiben segítünk. Illetve megnézzük, hogyan is kellene kinéznie a bérezésnek ideális esetben, amiből rengeteg dolgot tudsz magadévá tenni a jövőben. Mindezt alkalmazható adatokkal adjuk át.

Letisztázzuk, hogy mit is jelent a statisztika, és gyakorlatokkal megtanítjuk neked a konkrét alkalmazását. Megtanítjuk neked a statisztikai menedzsment alapjait, majd megmutatjuk, hogyan tudod a cégedben használni is ezeket. Elkezdjük kidolgozni a statisztikai menedzsmentet a Te cégedre. Végül pedig referenciákat veszünk át arról, hogyan kell konfrontálni a pénzügyi nehézségekkel, és hogyan kell azokat leküzdeni.

POLGÁR | OUTLET HOTEL

2021.12.08-09.

9:00 – 17:00

DMA Karácsonyi GÁLA

A DMA év végi összefoglaló gálája egy impozáns rendezvény, ahol kizárólag az előre meghívott vendégek vehetnek részt. A szerencsésebb résztvevők pedig az évközben elért eredményekért díjakat, illetve elismeréseket is fognak kapni.

BUDAPEST

2021.12.15.

9:00 – 17:00

Kérj személyre szabott árajánlatot a Cégvezetői Akadémiánkra, akár 1 alkalomra is! Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

DUDIK ATTILA
"A saját és munkatársaim személyiségfejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stresszmentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad. A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."
ATINOX PLUSZ KFT. TULAJDONOS
MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next