CSAPATÉPÍTŐ / MUNKATÁRS KÉPZÉS

Fejleszd csapatodat, és lépj szintet vállalkozásoddal!

MI A CSAPATÉPÍTŐ / MUNKATÁRS KÉPZÉS EREDMÉNYE?

Észrevetted már, hogy a csapatod motivációja nem mindig van a legmagasabb szinten? Fontos, hogy munkatársaid folyamatos képzést kapjanak az emberek kezelésével, kommunikációval és a hatékonysággal kapcsolatban. A csapatépítő / munkatárs képzések eredménye, hogy a munkatársaid újra összetartanak, és együtt dolgoznak egy közös célért. Visszanyerik a motivációjukat, és még hatékonyabban fognak dolgozni, mint azelőtt. A csapatépítő / munkatárs képzések másik eredménye, hogy egy előre kiválasztott területet – emberek kezelése, kommunikáció, hatékonyság – elsajátítanak a munkatársaid. Rájuk szabva, és nem az anyagot csak ledarálva, gyakorlatokkal.

MILYEN A FELÉPÍTÉSE A CSAPATÉPÍTŐNEK / MUNKATÁRS KÉPZÉSNEK

Felmérés/konzultáció

Egy konzultációt adunk, ahol röviden átbeszéljük, milyen témában lesz a képzés, és mennyire befogadóak a munkatársaid. Ez alapján összeállítunk egy menetet, ahogyan a csapatépítő zajlani fog. Kiválasztjuk, pontosan melyik témákban lesz a képzés, és milyen gyakorlatok lesznek.

 

Gyakorlatok

Egy előre megbeszélt időpontban kimegyünk hozzátok, és a kiválasztott időtartamú képzést megtartjuk. A képzést kommunikációs gyakorlatokkal, játékokkal, grillezéssel visszük végig. Nagyobb rész a gyakorlat, mint az elmélet.

MILYEN A FELÉPÍTÉSE A CSAPATÉPÍTŐNEK / MUNKATÁRS KÉPZÉSNEK

Kommunikációs gyakorlat

A kommunikációs gyakorlatok lényege, hogy a munkatársaid jobban tudjanak egymás között és az ügyfelekkel is kommunikálni. Ezzel a cégen belüli feszültségeket, stresszt meg tudod szüntetni. Az embereket felemeljük egy magasabb szintre ezekkel a gyakorlatokkal.

 

Játékok

Olyan csoportos játékokkal készülünk, melyeket rátok és a csapatra szabunk. Ezekkel a játékokkal megint csak a feszültségeket vesszük ki a cégből, és a kommunikációt javítjuk. Lényegében megtanítjuk az embereket újra “játszani”, így sokkal hatékonyabban fognak dolgozni ezután.

CSAPATÉPÍTŐK / MUNKATÁRS KÉPZÉSEK TÉMÁI

Emberek kezelése

Megtanuljuk, hogyan kezeljék egymást, az ügyfeleket és az etika lényegét, ami által hatékonyabbak lesznek az embereid.

Kommunikáció

Megtanuljuk a kommunikáció alapjait, és, hogy ez miért fontos egymás között. Illetve gyakorlatokkal el is sajátítjuk.

Motiváció

Megmutatjuk, mi motiválja az embereket, hogyan tudják magukat és másokat is motiválni a munkatársaid.

Értékesítés

Megmutatjuk az értékesítés lényegi elemeit, és begyakoroljuk azokat a lépéseket, amelyeket kötelező egy értékesítőnek elvégeznie.

Célok

Egyéni és céges célokat írunk, tervezünk, hogy a munkatársaid újabb erőre kapjanak. Ez fontos, hogy folyamatosan így működjön a cégedben.

Kérj személyre szabott árajánlatot a Csapatépítő / Munkatárs Képzésre és fejleszd hatékonyan a munkatársaidat. Az árajánlat kérése kötelezettségmentes!

Kérem az árajánlatot gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next