E-KÖNYV

SZERETNÉL OLVASNI OLYAN ESETTANULMÁNYOKAT ÉS CÉGFEJLESZTÉSI ESZKÖZÖKET, AMIK A CÉGED STABILIZÁLÁSÁBAN TUDNAK EGY SEGÍTSÉGET ADNI?

AKKOR VEDD MEG A DMA E-KÖNYVEIT, AMIT AZ EMBEREK KEZELÉSÉRŐL ÉS EGY CÉG ISMERTÉ VÁLÁSÁRÓL ÍRTUNK NEKED.

HOGYAN KEZELD, HA NEM TARTJÁK A SZAVUKAT MÁSOK?

KÉZIKÖNYV A MUNKATÁRSAK TERMELÉSRE BÍRÁSÁHOZ!

Találkoztál már olyannal, mikor jómagad etikus vagy és minden esetben próbálod tartani a szavad, ellenben mások keresztbe húzzák a megállapodásokat, és nem tartják a szavukat?

​Sajnos az ilyen megállapodás megszegések akár a cégvezető stresszes életéhez is vezethetnek, így egyáltalán nem fogja élvezni a cégvezetést, és még rosszul is fogja magát érezni.

​Az ilyen hasonló helyzetekre írtuk ezt az E-Könyvet.

​Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

HOGYAN KEZELD, HA NEM TARTJÁK A SZAVUKAT MÁSOK?

KÉZIKÖNYV A MUNKATÁRSAK TERMELÉSRE BÍRÁSÁHOZ!

Egy sikertörténet a miskolci Aranykorona Történelmi Étterem tulajdonosának főszereplésével.

​Bizonytalan helyzetben volt a cég, sőt egyenesen be is akartak zárni, amikor találkoztunk Szendrei Mihállyal, az Aranykorona vezetőjével. Egy ilyen válságos krízishelyzetből sikerült kilábalniuk, méghozzá úgy, hogy egy stabil céget értek el a segítségünkkel.

​Mindig izgalmas az, ha valami igaz történet alapján íródik, ezért is próbáltuk teljesen részleteiben leírni, hogy pontosan mit és miért tettünk.

​Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, elérjük a célunk, és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.