RENDELD MEG A SAJÁT KALAPLEÍRÁS ÉS IRÁNYELV MAPPÁID!

Mi az a Kalapleírás?

Felelősségi terület; egy szűkebb szerepkör vagy feladatkör egy személy sokrétű tevékenységei között (amelyet néha a közben viselt fejfedő jelképez).

Eredet: [kalap < középmagyar: kalpag]

(Forrás: wikiszotar.hu)

A Kalapleírás pedig maga az a leírás, amiben a munkakörök, felelősségi körök, kalapok vannak pontosan, részletesen és időrendi sorrendben benne. Részletes leírása egy munkakörnek, amiből akár egy új munkatárs, vagy egy munkatárs számára új terület könnyen elsajátítható.

Mi az az Irányelv?

Az Irányelv jelentése:

Alapul szolgáló elgondolás, amely meghatároz egy életmódot, cselekedetet, hozzáállást, magatartást, tevékenységet, viselkedést.

Eredet: [irányelv < irány + elv]

(Forrás: wikiszotar.hu)

Tehát az Irányelv olyan szabályok rendszere, amit mind az ügyfélnek, mind a munkatársnak be kell tartania ahhoz, hogy gond nélküli lehessen a munkalégkör és a szolgáltatás/termék tökéletesen elkészüljön.

 

Cintia munkatársunk felel a Kalapleírásokért és Irányelvekért a cégünkben és az ügyfeleink számára is. A következő videóban bemutatja neked, hogy mik is ezek és hogy milyen egységes, igényes mappákban tudod tárolni a céged legértékesebb dokumentumait, amivel elérheted a nagyobb stabilitást és a több szabadidőt. 

Mennyibe kerül és mit fogsz kapni?

ÁRA: 95.000 Ft

– Mind a 7 osztályhoz 1 db Kalapleírás mappa.

– 1 db Irányelv mappa.

– 1 óra Konzultáció, ahol segítünk írni 1 db Irányelvet, amit már aznap használni tudsz vállalkozodban.

SZEREZD BE TE IS A SAJÁT KALAPLEÍRÁS ÉS IRÁNYELV MAPPÁID!

KEREKES ZOLTÁN
Kesker Food Kft.
SZABÓ ÁKOS
Micont Kft.
DÉVÉNYI JÓZSEF
Anico Kft.
LING IMRE
R-Plan-Bau Kft.
Previous
Next

Rendeld meg a saját Kalapleírás és Irányelv mappáid!

A rendelésed leadásával elkötelezed magad arra, hogy 95.000 Ft-ért megvásárolod a DMA Cégfejlesztési mappáit. Amikor eladtad a megrendelést, először felvesszük veled a kapcsolatot, majd csak utána történik az éles megrendelés.

Megrendelem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.