BIZONYTALANSÁGBÓL, A STABILITÁSIG

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN!

ÍRTA: DIENES ATTILA

Egy sikertörténet a miskolci Aranykorona Történelmi Étterem tulajdonosának főszereplésével. Bizonytalan helyzetben volt a cég, sőt egyenesen be is akartak zárni, amikor találkoztunk Szendrei Mihállyal, az Aranykorona vezetőjével. Egy ilyen válságos krízishelyzetből sikerült kilábalniuk, méghozzá úgy, hogy egy stabil céget értek el a segítségünkkel. Mindig izgalmas az, ha valami igaz történet alapján íródik, ezért is próbáltuk teljesen részleteiben leírni, hogy pontosan mit és miért tettünk. Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, elérjük a célunk, és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

‘Lehet, hogy már jártál úgy, hogy elfogadtál információt munkatársaktól, vagy bárkitől és felzaklattad magad a hír hallatán. Mindenféle büntetést kigondoltál és nagyon dühös lettél, mert 7. oldal csalódtál abban az emberben, mert nem gondoltál volna ilyet róla. Amikor személyesen beszéltél vele kiderült, hogy az állítások csak kitaláltak és félreértettek voltak. Nézd meg ezt a példát, hogy ha az első pillanatban megfigyelt tényekre hagyatkoztál volna, akkor elkerülöd a zűrzavart és a stresszt. A tanulság, hogy minden esetben, mielőtt gondolkodsz, cselekedsz, vagy bárminemű akcióba kezdesz, figyeld meg alaposan azt a dolgot, történést és számodra legyen igaz!

Az első nagyon fontos dolog a megfigyelés, ami a Te stabil adatod. Hiszen, ha megnézed az adat jelentését, akkor látod, hogy az egy megfigyelt tény. Amit Te nem figyeltél meg, az még nem adat, és ha ez nem adat, akkor arról még nem tudsz döntést hozni.”

Szendre Mihály | Aranykorona Történelmi Étterem & Látványpince

IGÉNYELD DÍJMENTESEN!

Az Igénylem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.